Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Ale oni páni kotrolní nejsou všichni zlí. Pokud se s ním člověk zná, nechá se lecos usmlouvat. Cizí osoba na stanovišti, není zase takový prohřešek a na dráze je to vidět každou chvíli. Hlavně na lokálkách atd. ale cizí osoba za rajčákem to je už jiná. To se jedná přímo o porušení zákona, ale jak jsem psal, když se člověk zná s kontrolním orgánem, tak se to nechá usmlouvat. Všecko je o lidech.
Já sám takovou zkušenost nemám, ale z doslechu... Na druhou stranu tě ten kontrolní orgán ani nemusí znát a potom máš napůl vyhráno, protože neví, jestli máš papíry, nebo ne. Kupa těch kontrolních orgánů je taky "v lese", takže neví nic...

Tak u nás je to automaticky žltá karta..A potom či ťa pozná, alebo nie ty sa musíš vedieť preukázať platným služobným a platným oprávnením na vedenie HDV.. Ak to nemáš tak je zle.

Co vím, tak tady v naší oblasti se cizí osoba zase tolik neřešila nepočítám-li úlety pana N., který to kontroloval i z křoví vedle trati. Potom to bylo zlý. Ono tady se zase ukazuje rozdíl mezi předpisem a praxí a ukazuje se, že všecko je o lidech...

Gajdma napsal:
Můj poslední příspěvek v tomto vlákně:
Tak to je asi jen zbožné přání, co se fóra týká jako celku!
Pochop, že tvůj příspěvek má nulovou informační hodnotu.
Víme jen to, že jsi se svezl vláčkem.

Každý, kdo se někdy svezl na mašině a myslí si, že tím někoho oslní, ať uvede číslo stroje, vlak, datum, jméno případně osobní číslo fíry, dále jestli tahal za páčky nebo ne, ať je to zajímavý.
Pochop, že kvůli pošukům jako jsi ty, pak nikdo nikoho už na mašinu vzít nechce a vůbec se jim nedivím. Protože kvůli magorovi (obecně) se nechat přivést do průseru by mohl zase jenom magor.
V nejbližších týdnech očekávej u svých "známých" ve Frýdku zvýšené kontroly.

Len o niekoľko príspevkov vyššie som písal ako sa veci majú a ty pustíš takýto príspevok kľudne na plne ústa do sveta. Povedz mi ako môžeš byť takýto polointeligent? Prečo chceš silou mocou svojim takzvaným priateľom zle? Píšem takzvaným, lebo keby si si ich vážil tak toto nikdy nenapíšeš. Naozaj nikdy nezoberiem nikoho bez povolenia......

Vzhľadom k tomu že takéto príspevky sú dosť nebezpečné by som žiadal moderátorov o zmazanie Gajdmových príspevkov s celého vlákna.

Jak tu nedávno kdosi ze slovenských bratrů hovořil o tom, jak se u nás furt "železničně neštěsťuje" a u nich klid, mám neblahé tušení, že se unáhlil ...
Zdroj iDNES, zdroj SME.sk
I když uznám, je to tak trochu normální silniční nehoda ... ovšem s účastí vlaku.

Gajdma napsal:
dem napsal:
Vzhľadom k tomu že takéto príspevky sú dosť nebezpečné by som žiadal moderátorov o zmazanie Gajdmových príspevkov s celého vlákna.
Já prosím o smazání mých příspěvků,to opravdu není nijak bezpečné to tady vytrubovat do světa,nicméně v životě bych neuvedl datum jízdy,jméno nic takového.

Víš ty máš jednu blbou vlastnost, a to, že píšeš rychleji než přemýšlíš. Je tu ale ještě jedna možnost, že nepřemýšlíš vůbec. Možná by stačilo pro tebe toto

Naposled editoval moderátor:
Tragická nehoda autobusu na nechránenom priecestí v Polomke 11 mŕtvych http://aktualne.centrum.sk/domov/regiony/clanek.phtml?id=1176026

Ta samá nehoda, jen na novinky.cz
http://www.novinky.cz/clanek/162019-obrazem-na-slovensku-narazil-vlak-do-autobusu-11-mrtvych.html

Kruto pokutovať vodičov za toto. A nie len vodičov ale aj SAD ky. Nech na nich tlačia aj vlastný páni aby sa vyvarovali takýmto situáciám. Vodič je povinný si overiť či ide vlak alebo nie aj v tedy keď signalizácia nejde.....

Typický príklad aký je na Slovensku bordel, slabá legislatíva na vodičov /potom sa stáva toto/, keď sa niečo stane tak prvá sanitka tam príde o 20 minút aj s 3 vrtuľníkmi /!!!/, hlavné že tam akčne dorazí štvrtina vlády na čele s premiérom /aby ešte aj na nich niekto pozor dával/, keby tí poslaneckí zmrdi mali menšie platy zvýšilo by aj na zabezpečenie priecetí, ale povedzme si otvorene, Slováci sú tak dementní, že keby na tom priecestí bol odstavený aj tank, aj tak naňho vôjdu...mimochodom počet mŕtvych narástol na 13...

duuso napsal:
Typický príklad aký je na Slovensku bordel, slabá legislatíva na vodičov /potom sa stáva toto/, keď sa niečo stane tak prvá sanitka tam príde o 20 minút aj s 3 vrtuľníkmi /!!!/, hlavné že tam akčne dorazí štvrtina vlády na čele s premiérom /aby ešte aj na nich niekto pozor dával/, keby tí poslaneckí zmrdi mali menšie platy zvýšilo by aj na zabezpečenie priecetí, ale povedzme si otvorene, Slováci sú tak dementní, že keby na tom priecestí bol odstavený aj tank, aj tak naňho vôjdu...mimochodom počet mŕtvych narástol na 13...
Ty voe to jsem nevěděl že lokálka dokáže takovou paseku.

Není se čemu divit když dneska na silnici vidíte za volantem autobusu mladé nevyježděné kluky, s kamionama na dálnici se pořádaj závody a odpovědnost jde někam stranou, chudák fíra ten to bude mít před očima hezky dlouho. Ono s vlakem v 70-ti kilometrové rychlosti před přejezdem toho moc udělat nejde. Jestli přežil řidič autobusu tak bych ho zavřel až by zčernal, poněvadž tady bez jakýchkoliv pochybností je vina na jeho straně.

Všetci nadávajú na železnicu, že vraj prečo tam nedali "blinkre" ale o tom, čo zanedbal vodič nikto okrem policajtov nepovedal ani ň.Je to primitívne zanedbanie základných povinností pri jazde cez žel. priecestie.A keď berieme do úvahy skvelú slovenskú justíciu, prípadne keď si vodič zoberie dobrého právnika, spraví sa pár rekonštrukcií, zpochybní sa pár dôkazov a pán vodič vyviazne možno s podmienkou, nanajvyš s 2 rokmi natvrdo, toto je tá naša spravodlivosť, keby som v tom autobuse mal svoje dieťa tak tomu šoférovi asi na mieste vpálim gulu do zátylku.:twisted:

Ač se nechci zastávat řidiče autobusu který 100% pochybil nechápu jednu jedinou věc. Jak je možné že na nechráněném přejezdu je povolená rychlost vlaku 70 km/h. Nezlobte se na mne, ale to mi připadá trochu moc. Beru v potaz například podobné přejezdy v okolí Ostravy a tam je max 50! Nevím jestli by nižší rychlost změnila průběh nehody ale vrtá mi to hlavou.

Back
Nahoře