Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Jsi vztal z mrtvých, né, Čoudo?
Koukám, že jsi o svaťáku drtil jako o život, aby ses´doučil ty čtyři proflákaný roky. :-)
Ale dávej bacha, vždycky se najde někdo chytřejší, kdo z tebe může udělat vola.
Tak šup, šup, jak zní definice průjezdného průřezu? :)

Naposled editoval moderátor:
Vykolejení vlaku dopravce Elektrizace železnic Služ. 1.nsl. 66803 jednou nápravou.

Počátek: 01.07.2009 12:20
Příčina: následky vykolejení vlaku
Plánovaný konec: 01.07.2009 16:00
Stav: probíhající
Poslední aktualizace: 01.07.2009 13:36
Kraje: Středočeský kraj

Tohle je tak typické - cituji:" Pachatel poté utekl. " Srab co se umí zviditelnit jen v davu. Copak takový hajzl v životě vyrobil, vytvořil, dokázal, kromě toho, že kazí druhým jejich drobné radosti ?

Pikku napsal:
Tohle je tak typické - cituji:" Pachatel poté utekl. " Srab co se umí zviditelnit jen v davu. Copak takový hajzl v životě vyrobil, vytvořil, dokázal, kromě toho, že kazí druhým jejich drobné radosti ?
Ahoj Pikku.
Je to velmi smutné, ale nevím čemu se v dnešní době divíš. Ze svých zkušenoszí znám bohužel hodně takových a někdy si stačí přečíst pár starých příspěvku zde na fóru. To sice není schovávání v davu, ale za internet, ale vsadím boty, že by někteří z očí do očí neřekli ani polovinu některých silných slov, co zde občas padla. A takovéto ukončení jízdy si tato souprava dle mne nezaslouží, ač to bylo těžkotonážní sovětské monstrum, kvůli němuž nejezdily naše vozy a prototyp shnil ve dvoře vagónky Studénka, tak i přesto odvedly tyto soupravy velký kus práce.:D
S pozdravem Dan.

Dan J.: Internet nebo dav vyjde to stejně.

Vrbam napsal:
Dan J.: Internet nebo dav vyjde to stejně.
Ahoj Vrbam.
S tím ne zcela souhlasím. V tom davu si tě nekdo může odchytit a ... Kdežto internet je anonymní daleko víc.:D:D:D
Dan

Drážní inspekce vydala zprávu o loňské železniční nehodě mezi žst.Mohelnice a Moravičany,kdy zahynul strojvůdce poštovního NExu .Je to sice delší počtení především kvůli neustálému kopírování odstavců,ale rozhodně si ho doporučuji prostudovat.Především záznamy hovorů mezi výpravčími zmíněných stanic jsou velmi zajímavé.Osobně neřeším časté "volování" apod.,ale za zamyšlení stojí mnoho důležitějších faktů ...
http://www.dicr.cz/uploads/Zpravy/MU/MU_Mohelnice_Moravicany.pdf

David

Kuba napsal:
Vrbam napsal:
Do nemocnice byli převezeni 65letý muž a 70letá žena,.....Škoda na vlaku je odhadována na 120 000 korun, na zcela novém automobilu pak 1,5 miliónu korun.

A pak že důchodci nemají peníze.
A dobře jim tak! Ještě bych jim dal zaplatit škodu na vlaku. Kdyby to udělali třeba nějací 18ti letí hoši, tak řeknu jsou to blbci, ale důchodci kteří mají přes 60 snad mají tolik rozumu že zastaví na přejezdu a nevlítnou pod vlak ne? Naprostá debilita a to nemluvím o tom jak furt nadávají, že ta mladá generace jezdí tak neopatrně. Tojť můj názor

Johníík napsal:
Naprostá debilita a to nemluvím o tom jak furt nadávají, že ta mladá generace jezdí tak neopatrně. Tojť můj názor

Asi jsi nikdy nejel tramvají nebo metrem. Ta stará generace pořád někam pospíchá. Př. z metra: postavíš se ke dveřím už stanici před výstupem, tito si v klídku sedí na , ale jen co najede souprava do stanice a otevřou se dveře, tak by tě málem porazili.

Matýsek: ČD podle právního hlediska postupují špatně. Za smrt dcery může matka. Je to o tom, jak si rodiče vychovají své děti. Člověk nemá v kolejišti co dělat.

Pavlík napsal:
Matýsek: ČD podle právního hlediska postupují špatně. Za smrt dcery může matka. Je to o tom, jak si rodiče vychovají své děti. Člověk nemá v kolejišti co dělat.

Ty se tím také řídíš?

Jo vždycky chodím podchodem, když ve stanici je. A šotouš nejsem, že bych se pohyboval v kolejišti. Lidi prostě nemají v kolejišti co dělat.

Já mám pocit, že problém je ten, že lidi se nebojí a každý si dělá co chce. Podle toho také vypadají zastávky a stanice ČD. Vymlácené a počmárané. Asi by to chtělo reklamní kampaň, aby lidi věděli, co kromě života riskují, když chodí přes koleje mimo přechody pro veřejnost.
Už vůbec nikdo neřeší, že chudák fíra, který za tuto nehodu nemůže bude žít zbytek života s vědomím, že přejel mladou holku. A matka pak klidně píše něco o hyenismu. Možná kdyby si sáhla do svědomí, kolikrát přecházela koleje na zakázaném místě a šla dceři "příkladem". Za těch 19 let, co jsem jezdil jsem už viděl své a nejvíc nezodpovědní jsou právě dospělí lidé. Ranní vlaky. kdy se jezdí do práce a do škol. Lidi jsou na peronech nastoupeni z obou stran kolejí, snad aby chytli jako první místo u okna. "A ejhle, zrada, místo klasické soupravy jede pantograf" a před vlakem skáčou přes koleje jak zajíci na stranu, kde se budou otevírat dveře.

Zbyněk Šemora napsal:
Já mám pocit, že problém je ten, že lidi se nebojí a každý si dělá co chce. Podle toho také vypadají zastávky a stanice ČD. Vymlácené a počmárané. Asi by to chtělo reklamní kampaň, aby lidi věděli, co kromě života riskují, když chodí přes koleje mimo přechody pro veřejnost.

Kampaň už dávno je, stačí se jen zajímat. Video si můžeš stáhnout tady http://www.dicr.cz/uploads/Film/DI_film_CR.avi

Zbyněk Šemora napsal:
Ranní vlaky. kdy se jezdí do práce a do škol. Lidi jsou na peronech nastoupeni z obou stran kolejí, snad aby chytli jako první místo u okna. "A ejhle, zrada, místo klasické soupravy jede pantograf" a před vlakem skáčou přes koleje jak zajíci na stranu, kde se budou otevírat dveře.

No to mi povídej, párkrát jsme při cestě z Plzně do Prahy narazili na žabotlam v zastávce a jak to fíra viděl tak začal houkat o 106, aby o sobě dal vědět a nějaký moula mu tam nevběhl za panťákem. Protože to je také hodně velký zlozvyk skákat do kolejí za panťákem aniž by se rozhlídli jestli něco nejede po druhé koleji.

Back
Nahoře