Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Vrbam napsal:
Kampaň už dávno je, stačí se jen zajímat. Video si můžeš stáhnout tady ...
Ale já to přece nepotřebuji, já jsem byl vyškolený, jak se chodí přes koleje, když jsem ve službě a jak se nechodí, když jsem civil.
Jenomže ta kampaň na odkaze je asi špatná, když to obecenstvo stejně chození přes koleje neodradí. :( Pošli ten odkaz té mamince, co dráhy nazývá hyenami, jestli to vůbec četla .

Kurňa, proč ty kampaně nejsou v televizi? Na internetu je to prd platné, tam se na to podívá jen ten, kdo to chce vidět. Ale v televizi to můžou vidět i ti, kteří nechtějí. Viz třeba kampaň MD "Nemyslíš, zaplatíš". ČD to měly dát do televize. Nebo na to nemají peníze, protože si musí dobře zaplatit svůj management?

Pavlík napsal:
Kurňa, proč ty kampaně nejsou v televizi? Na internetu je to prd platné, tam se na to podívá jen ten, kdo to chce vidět. Ale v televizi to můžou vidět i ti, kteří nechtějí. Viz třeba kampaň MD "Nemyslíš, zaplatíš". ČD to měly dát do televize. Nebo na to nemají peníze, protože si musí dobře zaplatit svůj management?

V TV ti to taky moc nepomůže. Stačí jen přepnout kanály a máš to pryč. Spíš je to otázka školy a autoškoly. Už ve škole nás učili co který značky znamenají (ty nejdůležitější) a dnes to ani děti nemuseji znát, takže občas vidíš cyklistu v jednosměrce v protisměru a ještě k tomu po A jak by řekl klasik, co se týče těch co jim je víc jak 18, tak každý je zodpovědný sám za sebe.

Naposled editoval moderátor:
Problém bych viděl v tom, že je vlastně módní jakékoli zákony porušovat. I ten borec, co jede opilý na kole, v očích svých kamarádů v hospodě stoupne více, než kdyby domů šel pěšky a ctil zákon. Navíc lidé si snad dneska to nebezpečí nedokážou uvědomit - "mě se to přece nemůže stát." A pak chlapa sbírají na padesáti metrech, jak se to stalo kdysi ve Frenštátě.

Včera na trati 317 u D.Benešova byla názorná ukázka toho, co chlast dokáže. Uprostřed kolejí si to ustláli dva idioti posilnění 5-ti krabicema toho nejkvalitnějšího vína. Neprobudilo je ani opakováné houkání, tak fíra hodil rychločinné brždění, bohužel to neubrzdil a projel nad nima. Jejich štěstí bylo, že leželi tak dobře, že z MU vyvázl jeden úplně v pořádku a druhému chyby "pouze" 2 prsty na jedné ruce. Ten, který vyvázl bez následku posléze na policii vypověděl, že byl tak na šrot a vůbec si nepamatuju, že by si do kolejiště lehl.

Takové štěstí neměla ženská dnes ráno na Štítině ( trať 316, teď už vlastně 321 ), tam ji panťák rozpůlil, zřejmě sebevražda.

Další názorné příklady, kdybych jejich rodinám poslal účet za NAD a další okolonosti.

Zábery jak z hororu: http://televizia.joj.sk/tv-archiv/noviny/24-07-2009/3362352.html Pozrite si záznam medzi 13'24" - 15'43" - nezabrzdená muvka takmer zdemolovala záchranárov, ktorí pracovali pri vykolajenom rýchliku.

Já už se na tý dráze ničemu nedivím. Co sem se zase dozvěděl, že se děje, byste nevěřili.

Jinak už jste někdy viděli hořet transformátor? Doporučuju

Čouda napsal:
Já už se na tý dráze ničemu nedivím. Co sem se zase dozvěděl, že se děje, byste nevěřili.

Jinak už jste někdy viděli hořet transformátor? Doporučuju

a co se děje?

U Řevnic vypadl pantograf na výhybce. Nikomu se naštěstí nic nestalo.
http://www.lidovky.cz/u-revnic-vykolejil-pantograf-vlaky-mezi-prahou-a-berounem-stoji-p8n-/ln_domov.asp?c=A090805_122905_ln_domov_glu
A další bum v Táboře:
http://www.novinky.cz/krimi/175534-nakladni-vlak-narazil-v-tabore-do-osobnich-vagonu.html

dnes další nehoda v Kralupech nad vltavou 751 + asi 12Falls vs. škoda felicie. Naštěstí pro řidičě je za 200m za přejezdem pomalá jízda.. 20km/h. Auto má zničenou levou zadní část vozu.

Vlaku Eurocity někdo nastražil kámen přes troleje
http://www.novinky.cz/krimi/176705-vlaku-eurocity-nekdo-nastrazil-kamen-pres-troleje.html

Ronoath: zřejmě bude zrušena jen 831.234. Té druhé mašině 831.110 se velice nic moc nestalo.

Back
Nahoře