Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jaroslav Skůra napsal:
Miran napsal:Tahle mašinka byl před lety pěkný pokus o posunovací loko "na baterky", kdy dobíjení akumulátorů zajišťoval vlastně velmi malý motor z autobusu, s relativně malou spotřebou. Při provozu se mělo maximálně využívat rekuperace energie při brždění a na krytí rozjezdu sloužily právě akumulátory. Asi celý ten projekt stál a padal s kvalitou a výdrží akumulátorů. Neví o tom někdo něco bližšího?
Pikku napsal:Obávám se, že tato lokomotiva (resp. její zbytky) jsou spolu s lokomotivou A219 (resp. jejími zbytky) někde v Maďarsku. Mám takový dojem, že někde na Želpage nebo vlaky.net byly fotky hybridu z Břeclavi během transportu (někdy minulý rok, obě loko zakoupila jakási maďarská firma). Je to ovšem bez záruky
duuso napsal:Jardo, materiály zo Železničářa máš ? Keď nie môžem pohľadať a zaslať.
Dušane, a čo tak cez Vianoce sadnúť k železničnej literatúre, prelistovať ju a spísať zoznam, aké tam máš typáky a články vhodné k oskenovaniu ? Potom už len urobíme anonymný web a poposúvame tam všetky chýbajúce materiály, ktoré dnes nevieme zohnať ???????? No co rekneš, čéče ?duuso napsal:Jardo, materiály zo Železničářa máš ? Keď nie môžem pohľadať a zaslať.
Tax napsal:Dušane, a čo tak cez Vianoce sadnúť k železničnej literatúre, prelistovať ju a spísať zoznam, aké tam máš typáky a články vhodné k oskenovaniu ? Potom už len urobíme anonymný web a poposúvame tam všetky chýbajúce materiály, ktoré dnes nevieme zohnať ???????? No co rekneš, čéče ?duuso napsal:Jardo, materiály zo Železničářa máš ? Keď nie môžem pohľadať a zaslať.
duuso napsal:Len mám otázku: Mám chystať aj podklady a výkresy už hotových modelov ?
Dušane, šak si práve vymenoval prakticky všetky existujúce modely, ktoré Ondra J, Vrbam a J. Polák vymodelovali ( T419.1 je 731 so zníženou rýchlosťou a zväčšeným rozvorom podvozkov, myslím, že to je len otázka času )duuso napsal:OK, beriem na vedomie, spracujem všetko ... 730,731,740,742,T 419.1, ... Je toho celá krabica.
Pre hyperaktívnych a rýchlych uvádzam na pravú mieru: Dušan to ešte len bude v pondelok posielať poštou, bude to v papierovej forme a príde to najskôr v utorok, aj to len v lepšom prípade. To značí, že to budem musieť zoskenovať a praštiť niekam na web. Preto nežiadajte po mne, aby som vám zaslal to alebo ono, až to bude naskenované, dám to na web. Dovtedy vám radím vydržať a nezaplavovať ma zbytočnými mailami a súkromnými správami. Nič tým nedosiahnete, leda iba to, že to budem ignorovať a nebudem sa s tým vôbec nijako ponáhľať. Takže nežeňte ma, mám v prvom rade svoje povinnosti a iné priority, než je MSTS.duuso napsal:Nazdar všetci, takže som zhromaždil môj materiál, no nakoľko momentálne nemám prístup ku skeneru tak som to celé poslal Taxovi, takže ak bude mať niekto záujem môže sa mu ozvať, prípadne počkať na zverejnenie na niektorom webe.