aktivity fejbijou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fabio
  • Datum začátku Datum začátku
Dráčik napsal:
Osobáky väčšinou 263+7 vozov (výkend 4 alebo 3 vozy). Niektoré s 240. 560 velmi zriedkakedy. ER väčšinou herkules+súprava (ale neviem ako sa volá :eek: ), asi dva páry 754+4 vozy..
Díky, na těch osobácích jezdí Bdmtee, že ano??

Naposled editoval moderátor:
Fabio napsal:
Zbyněk: díky moc

Ještě bych měl jednu prosbu, potřebuji vědět co jezdí na osobácich Bratislava-Kúty(-Břeclav) a na ER Bratislava-Wien. nikde jsem to nenašel :(
zdá se mi že na těch os jezdí 560 a na ER 754+několikB , ale opět to moje hlava blbá zapoměla
předem díky
Do Viedne chodí na niektorých vlakoch aj OBB 2143+2-3 vozy Bmz? ( názov teraz presne neviem, ale je to súčasťou TBP :eek: )

Naposled editoval moderátor:
nebulus: Ono na tych vlakoch chodi kadeco:

2016+4/5 dielny jednoposchodovy CityShuttle
2016+ CityShuttle+WLAB (to ked ide vagon do Kyjeva)
2143 + Schliereny
754 + 3 Beer
754 + 2 Bee + Bmee
754 + Beer + Bmee + B (toto je najluxusnejsie)
2143 + cokolvek chodi so 754 (to ked sa 754 pokazi)
2143 + 754 + cokolvek co chodi so 754 (to ked tu 754 vezu)
754 + Schliereny (lebo ani 2143 a 2016 nie su bezporuchove)
5047
2143+5047 (to ked 2143 doviezla chcipnutu 754)
...

JOHNZ napsal:
nebulus: Ono na tych vlakoch chodi kadeco:

2016+4/5 dielny jednoposchodovy CityShuttle
2016+ CityShuttle+WLAB (to ked ide vagon do Kyjeva)
2143 + Schliereny
754 + 3 Beer
754 + 2 Bee + Bmee
754 + Beer + Bmee + B (toto je najluxusnejsie)
2143 + cokolvek chodi so 754 (to ked sa 754 pokazi)
2143 + 754 + cokolvek co chodi so 754 (to ked tu 754 vezu)
754 + Schliereny (lebo ani 2143 a 2016 nie su bezporuchove)
5047
2143+5047 (to ked 2143 doviezla chcipnutu 754)
...
Najväčšia rarita je CityShuttle+2016+WLAB.

Ešte som pár krát videl raritnú kombináciu 2x754+niečo, alebo 2x2143+niečo. Najlepšie ale bolo 771-001+754+niečo.

nebulus napsal:
Ešte som pár krát videl raritnú kombináciu 2x754+niečo, alebo 2x2143+niečo. Najlepšie ale bolo 771-001+754+niečo.
Tak to keď sa spojí kvalita našich 754 s kvalitou vodičov OBB...

Ahoj,
díky za řazení vlaků, snad jsem je v aktivtě použil dobře.......
Nefinální verzi aktivity R233 si můžete stáhnout na testování tady:http://www.fejbijoumsts.kvalitne.cz/apk/Fab_R233.apk
Zpávy jsem se nažil psát ve slovenštině, ale patřím k té trochu mladší generaci co slovensky moc neumí.
Vozidla kromě TBP by měli být jen můj Eaos, T478.1002 od J. Skůry a ŽSSK Smmps od Kebarka; pokud najdete i něco jiného tak prosím napište.
Mělo by to jet pod novým binem

Hledám několik lidí k otestování aktualizace aktivity R653. Zájmeci se můžou hlásit přes SZ
děkuji všem

Ahoj vssichni,
s litosti Vam oynamuji ye prace na vsech mzch projektech/akt. R233, R653, 242 261 s texx/ od Dussa, Barakz y nadr. ul./
Bouchl mi HDD, zaalohy nejsou, a ja jsemm se malem yhhroutil
dekkuji ya pochpenioluvte prosim hrubbkz, pisu y Ruyznskeho lettiste

bob57_cz napsal:
Fabio napsal:
Ahoj vssichni,
s litosti Vam oynamuji ye prace na vsech mzch projektech/akt. R233, R653, 242 261 s texx/ od Dussa, Barakz y nadr. ul./
Bouchl mi HDD, zaalohy nejsou, a ja jsemm se malem yhhroutil
dekkuji ya pochpenioluvte prosim hrubbkz, pisu y Ruyznskeho lettiste
Klídek, data se dají vytáhnout i z kleklého disku. Mám kontakt na podstatně levnějšího zachránce v Ostravě, než jsou profifirmy.
Ahoj,
mel jsem to v servisu u znameho, prz to je uplne "dead", cosi jsem s tim udelal a je to v ri*i, ono je to ted uz stejne jedno, su ted za oceanem v Utahu a HDD je ve Zline na skladce......znovu uz asi nic delat nebudu, nemam na to nervy, zacnu od znova

Ahoj Fabio.Aktivita R703 nejde stáhnout.Error 404 Not found.
Edit:Aha už jsem to našel.Měl si chybu v odkazu.Má tam být Fab_R703_1.apk a ty tam máš Fab_R703_1.dil.apk.

klimi napsal:
Edit:Aha už jsem to našel.Měl si chybu v odkazu.Má tam být Fab_R703_1.apk a ty tam máš Fab_R703_1.dil.apk.
jezis promin, bohuzel nemuzu to ted opravit.........win cmd nebo neco podobneho je pro me luxus

Fabio napsal:
klimi napsal:
jezis promin, bohuzel nemuzu to ted opravit.........win cmd nebo neco podobneho je pro me luxus
Celoživotní licence na Total Comander stojí pouhých 900,-Kč,minulý týden jsem si ji koupil.Proč nedat tak malou částku za tak výborný program? :lol:

já mám tento program zcela legálně zadarmo. Stahl jsem ho tuším ze Slunečnice. Připojení přes FTp na něm také funguje, ale v současnosti pro připojení používám jiný program.

ad Čouda - bob57_cz má naprosto pravdu,je to shareware,tak by jsi ho měl po odzkoušení buď zaplatit či odinstalovat.K té aktivaci - nedostal jsem žádný aktivační klíč jak jsme zvyklí,tedy nějaký sled písmen a číslic.Byl to klíč ve formě winmcd.key,který je vlastně zápis do registru.Tento klíč se vloží do složky s TC a následně při dalším spuštění TC tento klíč přenese do registru.Není možné jej spustit přímo,registr hlásí,že je to neplatná položka.Po aktivaci je volný přístup na autorův web,kde se nachází centrum podpory a aktualizace.

Ahoj,
po dlouhe dobe jsem zverejnil dalsi aktivitu, jedna se o velice smysleny expres v useku Poprad-Puchov. stahujte v burze...
Zaroven dodelavam Svatopluka a chystam spedcialni nakladak pro Luhacovickou trat (doufam ze mate radi jablka :D )

Back
Nahoře