Řazení vlaku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím viete mi poradiť kde zoženiem niečo o radeniach vlakoch? niečo čo nepotrebuje internet... ak o niečo viete šup sem :) Dakujem ! nesúvisí to s MsTS ale zo Staničárom ...

Dobrý den,
dnes jsem jel Brno - Ova. Vlak měl přes 10 min zpoždění, než vůbec vyjel. Jeli jsme na Brno-Židenice, kde jsme provedli úvrať na starou trať. Hned za Brnem snad až někam za Přerov samé pomalé jízdy s časovým omezením (T). Předvěst pomalé jízdy v protisměru byla sice na 50 km/h, ale my jeli pokaždé 10-20 km/h. Nevíte prosím, co se děje? Podívám se na web ČD, ale jen mne zajímá, jestli nemáte někdo nějaké informace? Práce na Přerově hezky postupují. Mohli by ale zachovat dva staré vodní jeřáby. Přiznám se, že jsem měl celkem strach, že po těch remontech bude nádraží vypadat úplně jinak. Naštěstí původní krásné sloupy a střechy perónů zůstaly ve starém stylu s okrasnými prvky. Zajímavý je také konvoj sestávající se z loko 720 (možná 721), hodně rozebrané 121 , dvou 130 bez sběračů. Za zmínku také stojí starý Postw, který zde již roky stále stojí. Bylo by to super, mít je nafocené na textury, ale to bude asi trochu problém.

Děkuji.

My neda si nerejpnout, ale jaka stara trar? Odb. Taborska se stala hojne vyuziva. Mimochodem projdu archiv, nebot se mi zda, ze jsem tam jednou kvuli tomu postw saskoval(jestli myslis ten rezavej).

vzhledem k tomu že přes BM - Židenice a odnočku Táborská vede nákladní průtah z Modřic přes dolní nádraží, tak je to dost využívaná trať navíc je tu napijení na 340 a tudíž tu jezdí i nějaká osobka, krom 854 a dalsích vlaků směr vlára tak i občas R na Bohumín ( R na OL jezdí většinou spodem přes Sokolnice/Telnice ) tak i ráno 363 se syslem.

Miky945 napsal:
Správně a Odb.Brno Černovice - km 5.897, se mimo jiné skládá z Odb.Táborské - km 4.634 a Odb.Slatinské - km 6.207
Mirek
Kdepak, správně dle ZDD je to Odb. Brno - Černovice a její součástí je Odb. Brno - Černovice zhlaví Táborská.

Hezký den,
chtěl bych se prosím zeptat, zdali se dají spřáhnout lokomotivy řady 750 a 753 do dvojčete pomocí kabelu násobného řízení? Či se jen mohou spřahovat HDV stejné řady?

Děkuji.

Však jo. Jenže já nevím, jestli to je jediný hlavní rozdíl mězi těmito řadami. Ovládání se asi neměnilo.

Při rekonstrukci z 753 na 750 nebylo odebrání PG500 jedinou prováděnou rekonstrukcí. Pokud vím, všechny 750 už měly elektroniku místo sdruženého regulátoru apod. ale "komunikovat" by spolu měly.
Dokonce jsem se dozvěděl, že údajně na některých 750 bylo uděláno pár rekonstrukcí, aby uměly mluvit se 754.

Hynďo ale násobné řízení na řadě 750 je otázkou mody několika posledních let. Jinak bylo při rekonstrukcích na el. vytápění vlaků odebráno - přece. Ale zaslech jsem taky o nějakých případech, kdy spolu údajně komunikovala berta a kocour atp.

To určitě ale to nemění nic na tom, že by spolu 753 a 750 s elektronikou měla komunikovat.
Berta s Kocourem? O tom jsem neslyšel ale co si budem povídat, elektrika na mašinách ČKD je dost podobná takže proč by ne...

http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/720011.jpg

Prosím, co je to na obrázku za vozy, jsou to Calmy?
Díky

klimi napsal:
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/720011.jpg

Prosím, co je to na obrázku za vozy, jsou to Calmy?
Díky

To je už reko na Bam: http://xtrain.alsat.sk/msts/dmu/calm.htm tretí z zhora

Back
Nahoře