Řazení vlaku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,

chcem sa spýtať, koľko vozov môže mať EN 477 najviac medzi Prahou a Břeclavou, podľa GVD 2011/12, počas letnej sezóny ?
Tu je uvedených až 18 vozov.

Ide mi o to, že chcem za mašinu zapriahnuť čo najviac vozov, ale zase tak, aby to bolo reálne.

erikmir napsal:
Tu je uvedených až 18 vozov.
No jo, jenže takhle to nikdy nejezdí. Některé vozy jezdí jenom v pondělí, jiné v pátek, jiné třeba v úterý. Otevři si textovou verzi a tam máš i vysvětlivky ke každému vozu.

Takže ak som z toho správne pochopil, tak v úseku Praha hl.n. - Brno by mohol v sobotu cez letnú sezónu mať 16 vozov ?

erikmir napsal:
Takže ak som z toho správne pochopil, tak v úseku Praha hl.n. - Brno by mohol v sobotu cez letnú sezónu mať 16 vozov ?
Nepochopil. 14 :)
12 vozů jezdí denně, v pondělí + 2 vozy (263,363), v létě ve středu,v sobotu a v neděli + 2 vozy (378,378).

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, zda někdo neví řazení osobního vlaku č. 3323 Olomouc hl.n.-Bohumín 2014. Nikde ho nemůžu najít. Předem díky za odpověď.

stearic napsal:
chtěl jsem se zeptat, zda někdo neví řazení osobního vlaku č. 3323 Olomouc hl.n.-Bohumín 2014. Nikde ho nemůžu najít. Předem díky za odpověď.
Jezdí tam panťák 460+2x063+460 z PJ Olomouc.

Prosím o info,když se vyřazuje vůz na vlaku osobní dopravy ve stanici během cesty,např.kvůli závadě a tento vůz je uprostřed vlaku,tak podle V15 by se měla dělat jen zkouška brzdového spojení,je to tak?A jak to v praxi vypadá?Díky.

Srandik32 napsal:
Prosím o info,když se vyřazuje vůz na vlaku osobní dopravy ve stanici během cesty,např.kvůli závadě a tento vůz je uprostřed vlaku,tak podle V15 by se měla dělat jen zkouška brzdového spojení,je to tak?A jak to v praxi vypadá?Díky.
Ano je to tak, strojvedoucí by mohl požádat o UZB, ale je to na něm.

Back
Nahoře