Stříhání videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vasek
  • Datum začátku Datum začátku

Vasek

Pokladník
Zdravím,
chci se zeptat.Umí Pinnacle 8 složit 4 "filmy" ze sleziny do jednoho ? Já na to prostě nějak nemůžu přijít.Díky.

Vasek napsal:
Zdravím,
chci se zeptat.Umí Pinnacle 8 složit 4 "filmy" ze sleziny do jednoho ? Já na to prostě nějak nemůžu přijít.Díky.
Měl by to umět (9 to umí na 100%) - musíš si ty filmy načíst jako klipy v záložce 2. Editace, kde si je načteš z libovolného adresáře.....

A pak ty klipy ve střižně poskládáš dokupy.

Vašku, tiež sa tu s tým videom nemusíš rozvlačovať cez celé fórum ... ak napíšeš niečo o tom videu mimo vlákna "slezina" a tohoto, tak bude zle!

Vasek napsal:
Zdravím,

Člověče, vždyť je to stříhací program. Jistě že to umí. Jinak by to bylo k ničemu.

Takové programy se kupují s českou příručkou, stačí si koupit dneska Pinnacle 10 s českým manuálem, za cca 2000,- Kč.
Nebo je to součástí nějaké balíku s HW kartou.

Studio 10
Cenik

Pokud to myslíš vážně s videem. :idea:

Mám to koupený a stříhám na tom HD video, DVD, AVI .apod. Poslední update na verzi 10.7 se velice povedl a vůbec mi to nepadá.

CybGate napsal:
Vasek napsal:
Zdravím,

Člověče, vždyť je to stříhací program. Jistě že to umí. Jinak by to bylo k ničemu.

Takové programy se kupují s českou příručkou, stačí si koupit dneska Pinnacle 10 s českým manuálem, za cca 2000,- Kč.
Nebo je to součástí nějaké balíku s HW kartou.

Studio 10
Cenik

Pokud to myslíš vážně s videem. :idea:

Mám to koupený a stříhám na tom HD video, DVD, AVI .apod. Poslední update na verzi 10.7 se velice povedl a vůbec mi to nepadá.
Mnojo taky mam trial verzi 10.5,ale nemam na ní s/n.A s tim videem to myslim vážně! Už mam na to jen 14 dní - protože pak jedu do SR a už na to nebude čas vůbec.Takže se s tím snažim hnout v těchto dnech.

Udelej to ve Virtual Dubu. To je nejlepsi strihaci program, co znam. Konkretne spojis filmy pres file-open (otevres prvni) a file-append (otevres dalsi), file-append(dalsi).....

bob57_cz napsal:
Vasek napsal:
Mnojo taky mam trial verzi 10.5,ale nemam na ní s/n.A s tim videem to myslim vážně! Už mam na to jen 14 dní - protože pak jedu do SR a už na to nebude čas vůbec.Takže se s tím snažim hnout v těchto dnech.
Windows Movie Maker je v každých XP, je jednoduchý i pro "tukany", nepotřebuje žádné další licence navíc, spojení umí taky, má i přechody a jednoduché efekty. Neumí obraz v obraze jako Pinnacle 9 a vyšší, to ale nepotřebuješ. Na ten jednoduchý projekt je plně dostačující.
Kto nechce, nájde 100 dôvodov, prečo to nejde. Alebo ešte inak: načo robiť veci jednoducho, keď sa to dá aj zložito ?

Vasek napsal:
Zdravím,
Pinnacle studio 8 umí dát čtyři filmy dohromady. Ty to jen nanášíš na časovou osu a u výběru vybíráš odkud chceš brát film. Na časové ose ti snímky zůstávají i když vybíráš jiný film.
Ale jestli ti to s tím Pinnaclem nejde, můžeš použít, i jak říkal bob57_cz Windows Movie Maker. S tím to jde snadno. Má sice méně efektů, ale jestli ti to stačí, tak proč ho nepoužít.

bob57_cz napsal:
Vasek napsal:
Windows Movie Maker je v každých XP, je jednoduchý i pro "tukany", nepotřebuje žádné další licence navíc, spojení umí taky, má i přechody a jednoduché efekty. Neumí obraz v obraze jako Pinnacle 9 a vyšší, to ale nepotřebuješ. Na ten jednoduchý projekt je plně dostačující.
S tím plně souhlasím,na jednoduché video je úplně dostačující u mí i další věci,např.udělat z fotek slideshow,dá se do toho zakomponovat mluvené slovo či hudba,efektů je tam také dost,je to celé v češtině a naprosto intituivní.Pinacle jsem dosud nepřišel na chuť,je jinak ovládání a další věci.Movie Maker je na video ze sleziny tak akorát.

Dobrý je též Nero Vision,ale je to vhodné spíše pro ty,kteří si chtějí vytvořit DVD Video. :wink:

Jiří napsal:
Dobrý je též Nero Vision,ale je to vhodné spíše pro ty,kteří si chtějí vytvořit DVD Video. :wink:
Všem mockrát děkuji.A nezabijete mne když tam nebudou žádné speciální efekty,viďte ?

Dobrý pozdní večer,
WMM nějak neumí skousnout když do projektu "přetáhnu" 3.část videa - pošle mě to k Billovi.Tak nevím.

Vašku Vašku Vašku, nevím co hledáš a komplikuješ. K VirtualDub jsem ti přiložil i návod v češtině. Pokud VirtualDub spustíš, zvolíš v záložce Video položku Direct stream copy, potom jen klikneš na první část videa (xxxxx.00) a dáš uložit třeba jako "celek.avi", tak to je vše. On to totiž složí sám, když to také rozložil na x dílů. Nehledě na to, že i ten Pinnacle to opravdu složí, jak ti tady již mnozí psali.
A kdyby jsi jo měl problémy, tak se pokus tvářit jako chlap a plň co řekneš. Řekl jsi (přesněji napsal jsi), že se u mne stavíš v pondělí (napsal jsem ti, že nevylučuji tvou návštěvu), čekal jsem na tebe a ty jako "seriozní chlap" jsi se ani neozval........ Chceš-li, aby ti někdo pomáhal, zkus taky pro to něco dělat.
Karel

bob57_cz napsal:
Vasek napsal:
Dobrý pozdní večer,
WMM nějak neumí skousnout když do projektu "přetáhnu" 3.část videa - pošle mě to k Billovi.Tak nevím.
WMM zlobí v XPsp1. V XPsp2 je to už opraveno. Otázkou taky je, jestli máš dostatek paměti a prostoru na disku.
Na partitionu,kde kde video mam 171GB - na druhém partitionu 20GB volno.
Paměť mam 1536MB a mam OS Win XP Home SP 2 (nainstalovaný od prodejce)

Vasek napsal:
Na partitionu,kde kde video mam 171GB - na druhém partitionu 20GB volno.
Paměť mam 1536MB a mam OS Win XP Home SP 2 (nainstalovaný od prodejce)

Zpracování videa není jako sežrat beleš, chce to trochu inteligence.
Jsou tam NTFS? Protože FAT32 má omezení na velikost souboru, bacha na to... :)

Mám NTFS
Můžete mi prosím doporučit nějáký další program ? Ten Movie maker mi furt padá :o

Back
Nahoře