Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Měl by to umět (9 to umí na 100%) - musíš si ty filmy načíst jako klipy v záložce 2. Editace, kde si je načteš z libovolného adresáře.....Vasek napsal:Zdravím,
chci se zeptat.Umí Pinnacle 8 složit 4 "filmy" ze sleziny do jednoho ? Já na to prostě nějak nemůžu přijít.Díky.
Vasek napsal:Zdravím,
chci se zeptat.Umí Pinnacle 8 složit 4 "filmy" ze sleziny do jednoho ? Já na to prostě nějak nemůžu přijít.Díky.
Mnojo taky mam trial verzi 10.5,ale nemam na ní s/n.A s tim videem to myslim vážně! Už mam na to jen 14 dní - protože pak jedu do SR a už na to nebude čas vůbec.Takže se s tím snažim hnout v těchto dnech.CybGate napsal:Vasek napsal:Zdravím,
Člověče, vždyť je to stříhací program. Jistě že to umí. Jinak by to bylo k ničemu.
Takové programy se kupují s českou příručkou, stačí si koupit dneska Pinnacle 10 s českým manuálem, za cca 2000,- Kč.
Nebo je to součástí nějaké balíku s HW kartou.
Studio 10
Cenik
Pokud to myslíš vážně s videem. :idea:
Mám to koupený a stříhám na tom HD video, DVD, AVI .apod. Poslední update na verzi 10.7 se velice povedl a vůbec mi to nepadá.
Kto nechce, nájde 100 dôvodov, prečo to nejde. Alebo ešte inak: načo robiť veci jednoducho, keď sa to dá aj zložito ?bob57_cz napsal:Windows Movie Maker je v každých XP, je jednoduchý i pro "tukany", nepotřebuje žádné další licence navíc, spojení umí taky, má i přechody a jednoduché efekty. Neumí obraz v obraze jako Pinnacle 9 a vyšší, to ale nepotřebuješ. Na ten jednoduchý projekt je plně dostačující.Vasek napsal:Mnojo taky mam trial verzi 10.5,ale nemam na ní s/n.A s tim videem to myslim vážně! Už mam na to jen 14 dní - protože pak jedu do SR a už na to nebude čas vůbec.Takže se s tím snažim hnout v těchto dnech.
Pinnacle studio 8 umí dát čtyři filmy dohromady. Ty to jen nanášíš na časovou osu a u výběru vybíráš odkud chceš brát film. Na časové ose ti snímky zůstávají i když vybíráš jiný film.Vasek napsal:Zdravím,
S tím plně souhlasím,na jednoduché video je úplně dostačující u mí i další věci,např.udělat z fotek slideshow,dá se do toho zakomponovat mluvené slovo či hudba,efektů je tam také dost,je to celé v češtině a naprosto intituivní.Pinacle jsem dosud nepřišel na chuť,je jinak ovládání a další věci.Movie Maker je na video ze sleziny tak akorát.bob57_cz napsal:Windows Movie Maker je v každých XP, je jednoduchý i pro "tukany", nepotřebuje žádné další licence navíc, spojení umí taky, má i přechody a jednoduché efekty. Neumí obraz v obraze jako Pinnacle 9 a vyšší, to ale nepotřebuješ. Na ten jednoduchý projekt je plně dostačující.Vasek napsal:Mnojo taky mam trial verzi 10.5,ale nemam na ní s/n.A s tim videem to myslim vážně! Už mam na to jen 14 dní - protože pak jedu do SR a už na to nebude čas vůbec.Takže se s tím snažim hnout v těchto dnech.
Všem mockrát děkuji.A nezabijete mne když tam nebudou žádné speciální efekty,viďte ?Jiří napsal:Dobrý je též Nero Vision,ale je to vhodné spíše pro ty,kteří si chtějí vytvořit DVD Video.![]()
Pokud se toho dočkáme ještě letos tak neVasek napsal:Všem mockrát děkuji.A nezabijete mne když tam nebudou žádné speciální efekty,viďte ?Jiří napsal:Dobrý je též Nero Vision,ale je to vhodné spíše pro ty,kteří si chtějí vytvořit DVD Video.![]()
Nic neslibuji ale snad v pondělí SNAD742.041 napsal:Pokud se toho dočkáme ještě letos tak neVasek napsal:Všem mockrát děkuji.A nezabijete mne když tam nebudou žádné speciální efekty,viďte ?Jiří napsal:Dobrý je též Nero Vision,ale je to vhodné spíše pro ty,kteří si chtějí vytvořit DVD Video.![]()
![]()
Na partitionu,kde kde video mam 171GB - na druhém partitionu 20GB volno.bob57_cz napsal:WMM zlobí v XPsp1. V XPsp2 je to už opraveno. Otázkou taky je, jestli máš dostatek paměti a prostoru na disku.Vasek napsal:Dobrý pozdní večer,
WMM nějak neumí skousnout když do projektu "přetáhnu" 3.část videa - pošle mě to k Billovi.Tak nevím.
Vasek napsal:Na partitionu,kde kde video mam 171GB - na druhém partitionu 20GB volno.
Paměť mam 1536MB a mam OS Win XP Home SP 2 (nainstalovaný od prodejce)