Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Aby vám to nebylo líto, že s krakenem se to má všelijak, zveřejnil jsem dnes dva repainty známého "knödelpressu", neboli "bastarda" . Jeden se hodí těm, co rádi vozbu EC vlaků, druhý je určen pro milovníky nákladů. Děkuji všem, kdo se na modelu a texturách podíleli. Modely jsou sice označeny jako "skiny", ale textury nejsou kompatibilní s dříve vydanými stroji z mé dílny. Nakonec standardně nějaké obrázky
Vážení přátelé, pod stromeček jsem na podzim slíbil nový model šestikoláku, a protože sliby se mají plnit (hlavně o Vánocích), tak můžete stahovat. Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se mnou na modelu spolupracovali, zvukaři Pegasovi, ladiči zsr, matesovi.zscs za věcné i nevěcné připomínky, 3michalovi za vynikající fotografické podklady, Vrbamovi za nápady a tipy na technická řešení - pokud jsem někoho vynechal, je to z důvodu mojí zapomnětlivosti, nikoliv z důvodu zlé vůle. A na závěr jeden obrázek.
Model je samozřejmě určen pokročilým uživatelům MsTS
Sice to tu zaplavíme děkovačkama ale za takovou práci se prostě děkovat musí . Takže i já děkuju nejen za šestikolo ale za všechny elektriky a to hlavně za uhelky které hnedka proženu po Mikuldovo trati.
Protože doba obecně přeje recyklaci, předělal jsem další model z předchozích let. Výborně se hodí na Mikuldovu trať 130. V balíčku jsou i stroje "mimo službu" určené pro případné aktivity.
Model je samozřejmě určen zkušeným uživatelům MsTS