Elektrické lokomotivy od Pikka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Robo napsal:
určite nie, všetko sú modely od Thunderbirda.

Na Vánoce připravuji balík s lokomotivami E469.110, E499.112, ČD 141.004 a ČD 141.006. Pokud vyjde čas, budou i další modely (slovenské). Chtěl bych je vypustit i s nově naladěnými soubory .eng, tak uvidíme. Až budu mít chvíli tak sem umístím nějaké screeny.

Pikku napsal:
Robo napsal:
určite nie, všetko sú modely od Thunderbirda.

Na Vánoce připravuji balík s lokomotivami E469.110, E499.112, ČD 141.004 a ČD 141.006. Pokud vyjde čas, budou i další modely (slovenské). Chtěl bych je vypustit i s nově naladěnými soubory .eng, tak uvidíme. Až budu mít chvíli tak sem umístím nějaké screeny.

Ako milovník jednosmernej trakcie sa hlavne na tie naše teším.

Neměl by být problém udělat tu co má i Thunderbird - 121.001, i když dnes je již 001ka zřejmě jiného vzhledu. 141.006 jsem dělal podle fotek co jsem v Ústí nafotil v lednu 2003 (spolu s 141.037) a ty E469/499 jsou podle fotek ústeckého pomníku před depem a musejní/provozní 141.012 (myslím, jezdí s cedulemi E499.112) Screeny budou hned jak to bude možné-

U nás zostal jediný skúter a to 121 004, ktorý patrí SŽDS. Má úpravu svetiel ako 121/140 predané do Poľska.

Robo napsal:
U nás zostal jediný skúter a to 121 004, ktorý patrí SŽDS. Má úpravu svetiel ako 121/140 predané do Poľska.

Nafoť ho a bude taky - ta dvojice světel mě prostě láká :)

Ak bude možnosť, kľudne. Bývam pri neelektrifikovanej trati, no hádam sa mi niekoho podarí zmanipulovať k odfoteniu. :)

Robo napsal:
Ak bude možnosť, kľudne. Bývam pri neelektrifikovanej trati, no hádam sa mi niekoho podarí zmanipulovať k odfoteniu. :)

Vzhledem k tomu, že mám materiálu ktéto lokomotivě vcelku dost, bude možná stačit jen nějaká fotka abych měl povědomost o vzhledu - tenhle kousek jsem viděl jen v základním nátěru, a to je málo :) Screen ukazuje E499.112, ale vlastně jsou všechny stejné ;) ef4a6d67f6ac09ae94d3e2e5669e5906.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ja som tú 121 004 videl naživo, ale musím povedať že už "lepšie" sa sprzniť vzhľad mašiny ani nedá, a to nehovorím o 140 045 či ktorá to je, tiež "prebehla polonizáciou"...

Abych vás trochu připravil na to co chystám pod stromeček, umístil jsem na stránky nějaké screeny jedničkových bobin v rozličných variacích - posuďte sami, bude z čeho vybírat.
nákladní, v současnosti na pomníku v DKV UL
de0555ce985caea1ea2965a2ce591940.jpg
nebo nedávno zrušená ústecká šestka
fcfbf9d6b95cdf47e810e5e6f455a34f.jpg
nebo kyblíkový ďábel (160km/h!) z Polska
cc2bd645572f958f68d4ded1c5e2db24.jpg

Plus samozřejmě řada 121, slovenské či české stroje ... tak doufám, že se to podaří, záleží to i na tvůrcích souborů .eng (Bob 57 a ZSR)

Blbě jsem se vyjádřil, myslel jsem do fóra a napsal jsem na stránky, tohle je samozřejmě ono :roll: . Právě se snažím modely postupně exportovat, slovenská čtyřoká polonisovaná bobina vypadá mimořádně obludně :eek:

Pikku napsal:
Abych vás trochu připravil na to co chystám pod stromeček, ... záleží to i na tvůrcích souborů .eng (Bob 57 a ZSR)
Z mé strany jsou engy hotové a poslané spolu se synchronizovanými cvf pro nové nastavení eng.

bob57_cz napsal:
Pikku napsal:
Abych vás trochu připravil na to co chystám pod stromeček, ... záleží to i na tvůrcích souborů .eng (Bob 57 a ZSR)
Z mé strany jsou engy hotové a poslané spolu se synchronizovanými cvf pro nové nastavení eng.

Výborně, začnu to pomalu připravovat pro release, zbytek pořešíme mailem, měl bych ještě nějaké dotazy. 8)

Pikku napsal:
bob57_cz napsal:
Pikku napsal:

Výborně, začnu to pomalu připravovat pro release, zbytek pořešíme mailem, měl bych ještě nějaké dotazy. 8)

No ešte predtým sa posnažím zistiť používanie svetiel na 121 004.

The model of the EP05 locomotive looks wonderful, however the pantographs are not of the proper kind.
Would it be possible for the author to change this element if he had the proper drawings?

Back
Nahoře