Aktivity-Klimi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
nebo mám nechat jř dle skutečnosti a sem byjste psali kolik jste měli protože 749 neni 471?

takže na mých stránkách je k dispozici aktivita Os9309-1.díl.Sem pište kritiku,návrhy na další act....

Takže,další aktivta je hotová aje na webu.Prosím abyste hodnotili aktivity dik moc.

Tomes napsal:
Klimi, Ty to teda sypeš jak z rukávu :wink:
No,ale potřeboval bych vaší kritiku abych věděl co zlepšit ale dík :D Docela mě to zatim baví.Zatím to byly jenom krátké aktivity ale chystám 2 dlouhé (konkrétně R Praha-Brno a Slovenskou Strelu)

klimi napsal:
Tomes napsal:
No,ale potřeboval bych vaší kritiku abych věděl co zlepšit ale dík :D Docela mě to zatim baví.Zatím to byly jenom krátké aktivity ale chystám 2 dlouhé (konkrétně R Praha-Brno a Slovenskou Strelu)
Já jsem ještě žádnou Tvoji aktivitu nejel, tak nemám co kritizovat, ale určitě se pusť do těch delších, rychlík z Prahy do Brna si rád projedu...

Tomes napsal:
klimi napsal:
Tomes napsal:
Já jsem ještě žádnou Tvoji aktivitu nejel, tak nemám co kritizovat, ale určitě se pusť do těch delších, rychlík z Prahy do Brna si rád projedu...
jo teď dodělávám další aktivitu Os HK-Choceň a pak budu dělat s Jiří Ic Ostravan z ČT-Praha..Mimochodem při testování aktivity jsme narazil na přejezd,přes který jsme jeli na lyžařský výcvik do Deštné :D Je to ten za Třebechovicemi pod Orebem.

tak další aktivita je hotova,nemyslete si,že jsme to udělal tak rychle.Tamtu aktivitu už jsme měl hotovou jenom se mi ji nějak nechtělo dát ven :D

klimi napsal:
Tomes napsal:
klimi napsal:
Tomes napsal:
jo teď dodělávám další aktivitu Os HK-Choceň a pak budu dělat s Jiří Ic Ostravan z ČT-Praha..Mimochodem při testování aktivity jsme narazil na přejezd,přes který jsme jeli na lyžařský výcvik do Deštné :D Je to ten za Třebechovicemi pod Orebem.
Na toho Ostravana se těším.

Tak jsem si projel Tvoje mise, na začátečníka to není špatné, ale neměl bys upřednostňovat kvantitu před kvalitou. Ostravan by byl dobrý úkol, ale mám obavy z Tvé spolupráce s Jiřím, jeho úkoly (ty, co má na svých stránkách) jsou hrozné....

Ten Ostravan bude,ale nebude dříve než začátkem příštího roku,tak do třech králů ( K+B+M ) určitě moje první část aktivity bude zveřejněna.Teď opravdu nestíhám,blíží se vánoce,musím nakupovat dárky,trošku doma uklízet binec i ve svém počítači. Jinak Klimi,může druhou část aktivity vypustit do světa kdykoliv.Já jen mám otázku,dá se někde na internetu zjistit,ze kterého nástupiště vyjíždí ten nový Ostravan z Karviné ?

Mondeo napsal:
Tak jsem si projel Tvoje mise, na začátečníka to není špatné, ale neměl bys upřednostňovat kvantitu před kvalitou. Ostravan by byl dobrý úkol, ale mám obavy z Tvé spolupráce s Jiřím, jeho úkoly (ty, co má na svých stránkách) jsou hrozné....
Ale tak úkoly jsi budeme vymýšlet každý já tam umistim par vymylsenych mimoradnosti(jizda na blok,jizda po dtuhe tratovce...).Jinak dík za hodnocení.Mě se líbí ta poslední aktivita.Ne jako aktivita ale trať líbí se mi.Je to rychlá jednokolejka.Teď dělám Pn z Chocně do Letohradu a pak se pustim do Ostravana.

Jinak z mé strany se budete moci dočkat i aktivit z jiných tratí(až mi přijde 321,Luhačovice a mozná i 310)Moc se těším na můj R z Prahy do Brna.Konkrétně si dělám zálusk na R420 excelsior z Popradu až do Phy Sedlece.a až bude hotova trať až do Košic tak udělám skoro komplet.Bohužel chybí tratě 090,130,140.

Back
Nahoře