Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No,ale potřeboval bych vaší kritiku abych věděl co zlepšit ale díkTomes napsal:Klimi, Ty to teda sypeš jak z rukávu![]()
Já jsem ještě žádnou Tvoji aktivitu nejel, tak nemám co kritizovat, ale určitě se pusť do těch delších, rychlík z Prahy do Brna si rád projedu...klimi napsal:No,ale potřeboval bych vaší kritiku abych věděl co zlepšit ale díkTomes napsal:Klimi, Ty to teda sypeš jak z rukávu![]()
Docela mě to zatim baví.Zatím to byly jenom krátké aktivity ale chystám 2 dlouhé (konkrétně R Praha-Brno a Slovenskou Strelu)
jo teď dodělávám další aktivitu Os HK-Choceň a pak budu dělat s Jiří Ic Ostravan z ČT-Praha..Mimochodem při testování aktivity jsme narazil na přejezd,přes který jsme jeli na lyžařský výcvik do DeštnéTomes napsal:Já jsem ještě žádnou Tvoji aktivitu nejel, tak nemám co kritizovat, ale určitě se pusť do těch delších, rychlík z Prahy do Brna si rád projedu...klimi napsal:No,ale potřeboval bych vaší kritiku abych věděl co zlepšit ale díkTomes napsal:Klimi, Ty to teda sypeš jak z rukávu![]()
Docela mě to zatim baví.Zatím to byly jenom krátké aktivity ale chystám 2 dlouhé (konkrétně R Praha-Brno a Slovenskou Strelu)
Na toho Ostravana se těším.klimi napsal:jo teď dodělávám další aktivitu Os HK-Choceň a pak budu dělat s Jiří Ic Ostravan z ČT-Praha..Mimochodem při testování aktivity jsme narazil na přejezd,přes který jsme jeli na lyžařský výcvik do DeštnéTomes napsal:Já jsem ještě žádnou Tvoji aktivitu nejel, tak nemám co kritizovat, ale určitě se pusť do těch delších, rychlík z Prahy do Brna si rád projedu...klimi napsal:No,ale potřeboval bych vaší kritiku abych věděl co zlepšit ale díkTomes napsal:Klimi, Ty to teda sypeš jak z rukávu![]()
Je to ten za Třebechovicemi pod Orebem.
Ale tak úkoly jsi budeme vymýšlet každý já tam umistim par vymylsenych mimoradnosti(jizda na blok,jizda po dtuhe tratovce...).Jinak dík za hodnocení.Mě se líbí ta poslední aktivita.Ne jako aktivita ale trať líbí se mi.Je to rychlá jednokolejka.Teď dělám Pn z Chocně do Letohradu a pak se pustim do Ostravana.Mondeo napsal:Tak jsem si projel Tvoje mise, na začátečníka to není špatné, ale neměl bys upřednostňovat kvantitu před kvalitou. Ostravan by byl dobrý úkol, ale mám obavy z Tvé spolupráce s Jiřím, jeho úkoly (ty, co má na svých stránkách) jsou hrozné....
klimi, jak to stíháš, chodíš vůbec do školy ? A berete tam češtinu ?klimi napsal:Tak zmíněný PN je hotov a už se maká na Ostravanovy
jj chodimMondeo napsal:klimi, jak to stíháš, chodíš vůbec do školy ? A berete tam češtinu ?klimi napsal:Tak zmíněný PN je hotov a už se maká na Ostravanovy
Pokusim se to zlepšit.Těšíte se na Ostravanka?Mondeo napsal:češtinu umět neumíš, hlavně, že Ti půjdou aktivity![]()
![]()
![]()