Aktivity-Klimi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Všechny vás zdravím v novém roce :D
Zahrál jsem si aktivitu Os 4610-Břeclav-Brno a je opravdu super.Skvěle odvedená práce.Tak jsem si chtěl zajet další a to Os 5654 Pardubice-Hr.Králové.Ale mám problém hra mi hlásí chyba při čtení TRAINS/TRAINSET/CD_843_043_943/CD043013.wag.Chtěl jsem si to opravit ve složce CONSISTS ale tentokrát nevím jak.Může mi někdo poradit jak to dát dohromady.Díky.

fofrovanka napsal:
Všechny vás zdravím v novém roce :D
Zahrál jsem si aktivitu Os 4610-Břeclav-Brno a je opravdu super.Skvěle odvedená práce.Tak jsem si chtěl zajet další a to Os 5654 Pardubice-Hr.Králové.Ale mám problém hra mi hlásí chyba při čtení TRAINS/TRAINSET/CD_843_043_943/CD043013.wag.Chtěl jsem si to opravit ve složce CONSISTS ale tentokrát nevím jak.Může mi někdo poradit jak to dát dohromady.Díky.
Pokud máš program ConBuilder tak v něm ty vozidla můžeš vyměnit a nebo si ty vozidla které si zmiňoval stáhni.

Program ConBuilder nemám,a přepsat se to ve složce CONSISTS nedá.

Dobrá :roll: Může mi někdo prosím poradit kde to sehnal na stáhnutí.Díky

fofrovanka napsal:
Když já v tom neumím vůbec dělat.Nevím jak to změnit.
Je to velmi jednoduchý, otevřeš si ConsistBulder a tam zmáčneš Tests a dáš Activities a pak si vybereš aktivitu , dáš test consists no a pak ti vyjede jestli máš nějakou špatnou soupravu a v okně na ten vagon co ti chybí klikneš levým tlačítkem ten zmizí a pak si vybertš v levým okně mašiny nebo v pravým vozy co tam chceš dát ( taky levým tlačítkem ) a je to . Pak ještě dáš uložit a je to vše.

Klimi, tak jsem jel toho Ostravana, není to špatné, ale jsou dost volné jízdní doby.

Kdo mi chce pomoc s testováním,tak ať se mi ozve přes SZ.jinak do aktaualizace BP si dám pauza a pak dodělám 2. díl Ic 580.

Matýsek napsal:
klimi napsal:
Vážení cestující,omluvte prosím zpžění vlaku:Rychlík číslo 702,bude z duvodu odklonu.
Tak teď když budeš mít čas tak si toto oprav.

On tam těch hovadin má víc: Vážení cestující,omluvte prosím zpžění vlaku:Rychlík číslo 702,bude z duvodu odklonu poveden přes Bombaj,Tokyo,Malbourne,Montevideo,Chickago a Oslo do Ústí ( jakého? ) a do Chebu.Vlak bude asi 1000000 minut opožděn.Všichni cestjící se vydají pěšky směr Cheb
On vůbec Klimi ná velmi svéráznou češtinu.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Miran napsal:
Matýsek napsal:
klimi napsal:
Vážení cestující,omluvte prosím zpžění vlaku:Rychlík číslo 702,bude z duvodu odklonu.
Tak teď když budeš mít čas tak si toto oprav.

On tam těch hovadin má víc: Vážení cestující,omluvte prosím zpžění vlaku:Rychlík číslo 702,bude z duvodu odklonu poveden přes Bombaj,Tokyo,Malbourne,Montevideo,Chickago a Oslo do Ústí ( jakého? ) a do Chebu.Vlak bude asi 1000000 minut opožděn.Všichni cestjící se vydají pěšky směr Cheb
On vůbec Klimi ná velmi svéráznou češtinu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
To je tou klávesnicí :lol: :lol: :eek:

Naposled editoval moderátor:
Právě jsem projel tvoji aktivitu Os 4610. Je dobrá, ale mám pár výtek. Jedná se o ten náklad s kocourem, který stojí v Modřicích. Myslíš, že by ho takhle nějaký výpravčí zastavil? Snad by ho nechal jet až k návěstidlu aby nezavazel cestujícím při výstupu. Další věc, kterou bych změnil je průjezd nákladu v Heršpicích. Vždyť mi srazil všechny cestující!!!! Táhl bych ho jinde, než mezi tím osobákem a budovou.

Klimi, jak to vypadá s druhou částí Ostravana ? Tvoříš ji Ty nebo Jiří ?

Mondeo napsal:
Klimi, jak to vypadá s druhou částí Ostravana ? Tvoříš ji Ty nebo Jiří ?
Já ji tvořím,ale dal jsem si pauzu a rozjedu to až příští týden.ZAtim jedu Zbyňkovo aktivitu :wink:

Tak jsem si projel IC 580 Ostravan. Aktivita je pěkná, mohlo by být více traffic. Některé jedou moc brzy po sobě.
Jestli mohu doporučit, uložte hlavně před Suchdolem nad Odrou. Dost se to v tomto místě seká.

Tak Ic580 začnu dělat až Zbyněk vydá aktualizaci.Schánim asi 2-3 lidi na testy jedné aktivity na trati BP.Ozvěte se na email.

Back
Nahoře