Aktivity 754 067

Stránky jsou funkční, chyba je na straně serveru ic.cz. Pokud stránky nejdou, aktualizujte pomocí F5 (dost často to pomůže).

Ahoj, právě jedu Os-4003, zatim pěkná a pohodová aktivita. Ale jeden postřeh musim napsat.. Při příjezdu do Adamova, po zastavení u peronu se z poza oblouku vynoří náklad a profrčí to mezi mnou a staniční budovou! Kolik bylo přejetých nevim, raději sem hned ujížděl dál k Brnu! :D

Tak teď se opravdu stydím. :eek:
Tohle mi fakt uklouzlo a to byla aktivita několikrát projížděná. Ještě dnes se objeví na webu oprava.

Naposled editoval moderátor:
Opravená aktivita je již na webu!

P.S. Díky za pochvalu a jsem velmi rád, že se aktivita líbila. :)

lukas matura napsal:
jinak je v plánu aktivitu R 731 upravit na aktualizaci 22?

V plánu je její úprava na aktualizaci 22, avšak nevím přesně kdy, jelikož aktualizaci 22 nemám ještě ani staženou... mám teď nově trať BP, takže jezdím a tvořím zatím na této trati... :rolleyes:

Na mých stránkách můžete stahovat novou aktivitu pro trať Luhačovice. Aktivita není nijak obtížná a patří spíše k jednoduchým aktivitám.
Aktivita je tvořena již pro nový GVD a odehrává se v aktuální době, proto chcete-li si ji vychutnat, zahrejte si ji, co nejdříve! ;)

Aktivita Os 4003 pro trať BP je aktualizována pro verzi 88! Aktivity pro ostatní tratě budou aktualizovány po dokončení aktivity, kterou nyní tvořím. Brzy z ní přidám pár screenů.

Mé aktivity najdete nově na zcela novém webu! Jelikož je ale web nový, nejsou k dispozici ještě všechny downloady, postupně budou přibývat a celkově se bude web upravovat a dodělávat. Aktivity, které jsou na webu ke stažení, jsou upravené na aktuální verze tratí, postupně budu předělávat další. Aktivity staré a již nevyhovující již k dispozici nebudou!

Web: http://zelweb.wbs.cz

Zde je jeden screen (moc tam toho však vidět není :rolleyes: ) z připravované aktivity Ex 560 "Šohaj" pro trať Luhačovice.
Aktivita má reálné sobotní řazení ze dne 9.11.2013.

3a1f9feb32f3b19b388fed23c649f7ee.jpg

P.S. Aktuálně teď dodělávám mé rozdělané aktivity, které chci stihnout do nového GVD. Proto se teď budu věnovat pouze jim a nové aktivity budu tvořit až s novým JŘ!

Zde je nový screen z připravované aktivity Ex 560 "Šohaj".
Rozdíl je v tom, že aktivita se v MSTS bude odehrávat v ročním období Léto (přesto, že aktivita se má odehrávat 9.11.). Podzim, z něhož je předchozí screen byl za tmy a neodpovídal by realitě, kdy bylo ještě světlo, navíc by toho v aktivitě nebylo moc vidět. Doufám, že tato menší nepřesnost nezkazí dojem z aktivity. ;)

58f57b824901668913052ec447263967.jpg
Datum vydání: velmi brzy :)

Aktivita EC 271 "Petrov" je dokončena!
Nyní prosím někoho, zda by ji otestoval, zájemci pište SZ!

Vypadá to, že se Mikuláš stavil i tady na fóru a nechal tady dárek v podobě aktivity EC 271 "Petrov". ;)
Tento dárek si můžete stáhnout na mých stránkách. :)

Hlásim problém, po označení aktivity v MSTS mi simulátor zamrzne a následne sa vypne bez akejkoľvek chybovej hlášky.
Dá sa s tým niečo spraviť ? Inak ostatné aktivity idú v pohode.

Jediné, co mě napadá, je vyměnit lokomotivu, příp. stáhnout lokomotivu 350 006 a znovu ji nahrát do trainsetu (původní složku s lokomotivou smazat).

Máš pravdu, bolo to tým rušňom. Chyba je určite na mojej strane, lebo som z engu vyhádzal každý druhý riadok kontroléra, a asi som s tým odstránil aj niečo iné.
Náhodou nevieš, ktorý parameter v engu by to mohol spôsobovať ?
Inak ďakujem za radu.

Back
Nahoře