Kabiny

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kodl
  • Datum začátku Datum začátku
Čouda napsal:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/eso.JPG

nevíte někdo jak zase změnit zpět rozlišení zobrazení hodin a rychloměru? dělá mi to po přeinstalování simulátoru. Jinak rozlišení mám nastavené na max. a všechny hodnoty také
Je potřeba opravit v adresáři GUI soubor gui_fnts.dat a v něm změnit u položky "IDS_FONT_13" 1 hodnotu 1 na 0.

Úpravu tam vnesl kdysi Dejv s touto kabinou 362.

Pro jistotu si ten originál souboru zazálohuj.

Stačí takto?

Děkuji, už to mám opraveno, ale zarazilo mě že je tam ta samá položka dvakrát

Čouda napsal:
Děkuji, už to mám opraveno, ale zarazilo mě že je tam ta samá položka dvakrát
On to MSTS načítá asi sekvenčně, takže při druhém výskytu tu hodnotu přepíše z 0 na 1. Stejně by asi zabralo snížit numFonts na 21 a ten jeden výskyt odstranit, ale je to jenom domněnka. Hlavně, že to funguje

...je to tak, ale platí to obecně, pokud je někerá proměnná v konfiguračních souborech definována vícekrát, platí ta která je načítána jako poslední. Já měl stejný problém s velikostí písma na tachometru a dělala to nadbytečná definice písma.

cab 809

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli je někde ke stažení animovaná kabina k čd 809. Děkuji za odpovědi

Re: kabina 742

4au, kdybys tak náhodou chtěl trochu pohledat ve foru, nebo projít webový stránky přispěatelů fora tak bys asi koukal

fíííííra napsal:
4au, kdybys tak náhodou chtěl trochu pohledat ve foru, nebo projít webový stránky přispěatelů fora tak bys asi koukal
vis o nekom kdo ji ma??ja jsem jeste nic nevidel

V čem si představujete podporu msts bin?
Pokdu vím, tak existuje a měla by být někde ve 4.update trainsetu? Čouda do ní dodělával i otáčkoměr.

Vzhledem k tomu, že žsr udělal ladění na 742,tak někdy během dubna ho zakomponuju do webu a upravím i cab - vypnutí/zapnutí opakovače. Případně animace a otáčkoměr s ampermetrem - ampermetr by chtěl vychytat. Spíš je to otázka binu, protože v reálu se chová úplně jinak.

Zdravím,
je někde jiná kabina pro 749? U některých bardotek jsem viděl poloviční akcelerační kolo,u jiných byla kabina trochu jiná. Kabina v základu trainsetu (z 751) je pěkná, ale u některých exemplářů bardotek taková není. Neberte to jako rýpání nebo pomlouvání , jen se ptám. Předem děkuji za odpověď.
Dominik

Back
Nahoře