Beatlesák
Pokladník
jak to myslíš z kraje do krajeJOHNZ napsal:Ak ten odraz nevyfotíš zkraja dokraja, tak sa s tou fotkou dá urobiť všeličo ... aj napasovať ju do toho okna ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jak to myslíš z kraje do krajeJOHNZ napsal:Ak ten odraz nevyfotíš zkraja dokraja, tak sa s tou fotkou dá urobiť všeličo ... aj napasovať ju do toho okna ...
Je potřeba opravit v adresáři GUI soubor gui_fnts.dat a v něm změnit u položky "IDS_FONT_13" 1 hodnotu 1 na 0.Čouda napsal:[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/eso.JPG
nevíte někdo jak zase změnit zpět rozlišení zobrazení hodin a rychloměru? dělá mi to po přeinstalování simulátoru. Jinak rozlišení mám nastavené na max. a všechny hodnoty také
On to MSTS načítá asi sekvenčně, takže při druhém výskytu tu hodnotu přepíše z 0 na 1. Stejně by asi zabralo snížit numFonts na 21 a ten jeden výskyt odstranit, ale je to jenom domněnka. Hlavně, že to fungujeČouda napsal:Děkuji, už to mám opraveno, ale zarazilo mě že je tam ta samá položka dvakrát
vis o nekom kdo ji ma??ja jsem jeste nic nevidelfíííííra napsal:4au, kdybys tak náhodou chtěl trochu pohledat ve foru, nebo projít webový stránky přispěatelů fora tak bys asi koukal
A to znamená co, žáku Mazánku? Že je tam mix kabin jak pro 740, tak pro 742. Už je to jasné? :idea:Edie napsal:Tam je cab740_742.