Kabiny

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kodl
  • Datum začátku Datum začátku

Kodl

Cestující
Moc vás prosím řekněte mi kde mám najít cab na čd752(Brejlovce).Někde jsem ho 100% viděl

Robo můžu tě poprostit také o cab na ČD 752 (Brejlovec), či někoho jiného, kdo ho má

Já bych jen chtěl připomenout autorům kabin až budou dělat kabiny s osvětlením pro novou verzi BINu tak aby nezapoměli že když ve tmě rozsvítíte tak že přes okno je toho míň vidět a že je na okně odraz kabiny.

Beatlesák napsal:
Já bych jen chtěl připomenout autorům kabin až budou dělat kabiny s osvětlením pro novou verzi BINu tak aby nezapoměli že když ve tmě rozsvítíte tak že přes okno je toho míň vidět a že je na okně odraz kabiny.

A jak tohle chceš asi realizovat? Zůstaň na zemi..... A nebo sežeň fotku toho odrazu na skle......

no právě tu fotku tam dát a pak zesvětlit alfakanál v TGA TOOL a tímpádem tam bude odraz ale jaksi se do toho zamotávám

Beatlesák napsal:
no právě tu fotku tam dát a pak zesvětlit alfakanál v TGA TOOL a tímpádem tam bude odraz ale jaksi se do toho zamotávám
Tak se do toho pusť,je tady spousta kabin bez páníčka......

Beatlesák napsal:

Tohle vím i bez tebe, ale tu fotku jaksi nemám.........

to vím, taky se pokusím nějakou ulovit ale musela by se dělat nová kabna protože to na 100% nebude ze stejnýho úhlu. ale asi je to fakt jen idea...

Ak ten odraz nevyfotíš zkraja dokraja, tak sa s tou fotkou dá urobiť všeličo ... aj napasovať ju do toho okna ...

Back
Nahoře