@dem: No, snažím sa, ale je to omaľovánka. Poliak mal aspoň z čoho nafotiť textúry a detaily, majú ich ako múzejné

George 33 to dal svojským spôsobom, má to pod nosom a výsledok vidíš, má to v paži

ABmot nemá ani cabview, používa kabínu z defaultnej Kiha 31. V knižke o Ganzoch toho tiež nie je veľa

Napríklad neviem aký to má interiér, šedý, hnedý, žltý, béžový, neviem aké je čalúnenie sedadiel, fotka batožinového oddielu odporuje výkresu ... záber z kabíny nie je žiadny, takže môže pracovať len moja fantázia, alebo môžem vychádzať z toho čo má Poliak či Maďar. Ale poľský aj maďarský vzor je odlišný, takže môj ganz je napoly fikcia ))) Textúra je z M262.004, drobné detaily z toho čo som kedy nafotil. Napríklad lev zo štátnym znakom je z E499.047, radové tabuľky som si vyrobil, okná sú z Bam, textúra koženky v interiéri je z Bai ... Jednoducho skladačka.
Keď už som spomenul vozy Bam, tak prišlo mi niekoľko desiatok fotiek od viacerých dobrovoľníkov ale jediné použiteľné fotky boli tie ktoré mi poslal Kank - je poznať že je dobrý modelár a vie čo a ako má fotiť