Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Jo, četl jsem, že to méně zatěžuje hru, jen jsem se ještě nedopracoval k umístění trafficu do aktivit Ale je fakt, že jsem dal do tratě 183 tři consisty a už se to skoro nedalo jet :?
Vince Black: Ak si vytvoríš svoj vlastný model el. lokomotívy, tak si urob aj variantu bez animovaného zberača, ktorý bude trvalo zdvihnutý. Potom ak ju umiestniš do aktivity ako LC tak zberač bude hore.
Ak sa jedná o model iného autora, tak máš smolu - LC bude mať pantograf dole.
Zdravím,
Hoci mi stránka už nefunguje, našiel som ten návod na viacerých stránkach za pomoci googlu. Neviem ale nikde nájsť, v čom mam súbor, ak som to správne pochopil, .s otvoriť. Keď to skúšam v klasickom poznámkovom bloku tak nepochodím, vyhodí niečo akoby bol súbor kódovaný a to isté mi urobí v notepade++. Samozrejme ma hneď napadlo, že to môže byť aj súbor od modelu, ale 3d converter a ani 3ds max taký súbor nepoznajú. Treba mať nato niečo špeciálne, respektíve, ako mám ten súbor otvoriť ? Ospravedlňte moju nevedomosť, MSTS poznám jedine z kabíny a readme.
keď pozerám na veľkosť toho súboru tak niečo mi vraví, že to asi poznámkový blok nebude.