Sběrače

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna pumaa
  • Datum začátku Datum začátku
Jo, četl jsem, že to méně zatěžuje hru, jen jsem se ještě nedopracoval k umístění trafficu do aktivit :) Ale je fakt, že jsem dal do tratě 183 tři consisty a už se to skoro nedalo jet :?

Vince Black: Ak si vytvoríš svoj vlastný model el. lokomotívy, tak si urob aj variantu bez animovaného zberača, ktorý bude trvalo zdvihnutý. Potom ak ju umiestniš do aktivity ako LC tak zberač bude hore. :D
Ak sa jedná o model iného autora, tak máš smolu - LC bude mať pantograf dole.

Zdravím,
Hoci mi stránka už nefunguje, našiel som ten návod na viacerých stránkach za pomoci googlu. Neviem ale nikde nájsť, v čom mam súbor, ak som to správne pochopil, .s otvoriť. Keď to skúšam v klasickom poznámkovom bloku tak nepochodím, vyhodí niečo akoby bol súbor kódovaný a to isté mi urobí v notepade++. Samozrejme ma hneď napadlo, že to môže byť aj súbor od modelu, ale 3d converter a ani 3ds max taký súbor nepoznajú. Treba mať nato niečo špeciálne, respektíve, ako mám ten súbor otvoriť ? Ospravedlňte moju nevedomosť, MSTS poznám jedine z kabíny a readme.
keď pozerám na veľkosť toho súboru tak niečo mi vraví, že to asi poznámkový blok nebude. :D

S súbor sa dá samozrejme otvoriť v poznámkovom bloku, len ho treba dekomprimovať pomocou príslušnej utility. :D

Back
Nahoře