Jelikož se mi hromadí dotazy typu "jak to vypadá s cibulema", tak odpovím všem najednou tady. Skoro 2 měsíce jsem vůbec neotevřel maxe (zkouškové, brigáda), takže se to trochu hlo až v posledních dnech (i když spoustu času zase budu trávit venku - proč sedět u počítače když je venku hezky

). Model už má dodělané všechny detaily, některé celky jsem ještě trochu předělával. Finálně namapována je většina modelu, zbývá dodělat textury pro pojezd, brzdové jímky a přestavovače a to pak ještě přemapovat.
Na tomto modelu jsem prvně zkusil vykreslování jemných stínů přímo do textury. To sice vyžaduje pečlivé a rozsáhlé mapování, ale výsledek myslím stojí za tu dřinu. Myslím že to pomůže i případným skinařům - model se naskinuje bez stínů, a pak se na celou texturu šoupne vrstva se stíny.
Nějaké obrázky z přepravy rajek do Krnova na revizi:

A jeden render:

Další rendery ve větším rozlišení šoupnu k sobě na web.
Co se týče lokomotivy řady 730, tak na té se také pomalu pracuje. Hekl mi připravil textury hlavních částí skříně lokomotivy (za což mu patří velké díky). V současnosti je hrubě namapována kapota - na ní je ale potřeba ještě upravit pozice a velikost několika detailů. Po úpravách sem dám nějaký screen.