MSTS BIN - začiatočnícke otázky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravim, mam problem s instalaci Binu

MSTS mám čerstvě nainstalovaný, zupdatovaný na v1.4. Když chci instalovat Bin, tak mi hlásí nejprve toto: [2] Cannot load rich edit control. A potom na mě vyskočí toto: This application has encountered a problem andneeds to close. Please contact the vendor of this installation.
Error#:0007:0008.

Prosím co s tim?

fíííííra napsal:
Zdravim, mam problem s instalaci Binu

MSTS mám čerstvě nainstalovaný, zupdatovaný na v1.4. Když chci instalovat Bin, tak mi hlásí nejprve toto: [2] Cannot load rich edit control. A potom na mě vyskočí toto: This application has encountered a problem andneeds to close. Please contact the vendor of this installation.
Error#:0007:0008.

Prosím co s tim?
Obávám se, že budeš asi muset reinstalovat nejen MSTS ale i OS.

Je to chyba instalatoru, ktera nastane, pokud se nepovede nacist knihovnu riched32.dll. Zkontrolujte si, ze ji ve Windows mate (WinXP ji maji ve Windows/System32). Pripadne pry jeste muze nastat, pokud se spousti instalator ze sitoveho disku.

MSTS Activity

Nevíte jak spustit MSTS? Já jsem si ho stáhl ze slunečnice,ale ještě jsem si stáhl trasu B Pražského Metra,a nejde spustit.Kde je Chyba? Mě se zdá že je v té mapě.

Naposled editoval moderátor:
Pety napsal:
Nevíte jak spustit MSTS? Já jsem si ho stáhl ze slunečnice ...
Ty si si stiahol MSTS zo serveru Slunecnice.cz ??? Tak to si asi kúzelník - kam sa na teba hrabe David Copperfield :cool: ... MSTS si môžeš stiahuť leda z regálu v oddelení PC hier niektorého hypermarketu :rolleyes:
Takže - chyba je presne lokalizovaná - je kdesi medzi klávesnicou a stoličkou a nazýva sa Pety :D

RE: MSTS Activity

Pety napsal:
Nevíte jak spustit MSTS? Já jsem si ho stáhl ze slunečnice,ale ještě jsem si stáhl trasu B Pražského Metra,a nejde spustit.Kde je Chyba? Mě se zdá že je v té mapě.
Ze slunečnice si stáhl MSTS? Teď jsem tam šmejdil a našel jsem tam jen utilitku "MSTS Activity Mover 0.1.0.101". Sorry, ale s tímto ti metro fakt nepojede. Zajdi si do nejbližší prodejny her, mám zjištěno, že se dá MSTS v pohodě sehnat do 300 Kč. Bude se to jmenovat Microsoft train simulator a nejspíše bude mít červený obal.
PS: ty tvoje webovky jsou pecka...:rolleyes:

Naposled editoval moderátor:
ahojte nevíte přom mi nejdou v msts otevřít dvere vagonů?? mám msts bin 1.7 co ss tím je prosím vás??? a když jsem na zastavce napíše mi to nelze otevrit dvere behem jízdy!?

Michal M. napsal:
ahojte nevíte přom mi nejdou v msts otevřít dvere vagonů?? mám msts bin 1.7 co ss tím je prosím vás??? a když jsem na zastavce napíše mi to nelze otevrit dvere behem jízdy!?
Za 1. dveře lze otevřít opravdu až po úplném zastavení - proč by ti to psalo jinak že :D
Za 2. ne každý model má dveře animované! s tím nutno počítat...

Jenda napsal:
Michal M. napsal:
Za 1. dveře lze otevřít opravdu až po úplném zastavení - proč by ti to psalo jinak že :D

aha tak dík

Michal M. napsal:
Jenda napsal:
Michal M. napsal:

aha tak dík
a nechces mi poslat na mail nejaký tem vůz aby mu sly ty dvere otevrit???

a nechces mi poslat na mail nejaký tem vůz aby mu sly ty dvere otevrit??? Já v MSTS provozuju hlavně tramvajovou dopravu, viz moje webovky, takže vlaky zmapované nemám. U tramvají mi jdou dveře otevírat díky tomu, že jsou to všechno nové modely, u všech vozů... Třeba ti odpoví někdo "kvalifikovaný", já fakt nemám přehled, u kterých vagonů lze otevřít dveře...

Jenda napsal:
a nechces mi poslat na mail nejaký tem vůz aby mu sly ty dvere otevrit??? Já v MSTS provozuju hlavně tramvajovou dopravu, viz moje webovky, takže vlaky zmapované nemám. U tramvají mi jdou dveře otevírat díky tomu, že jsou to všechno nové modely, u všech vozů... Třeba ti odpoví někdo "kvalifikovaný", já fakt nemám přehled, u kterých vagonů lze otevřít dveře...

j i tak ti dekuju a nezlob ese ze jsem otravoval

Michal M. napsal:
Hele mladej a co takhle nejprve číst a pak se ptát. Na všechno na co se tady ptáš, už dávno odpovědi existuje a nejsou nikde složité na hledání, buď jsou ve FAQ a nebo v read me, takže příště radši brzdí.

Zdravím, po předchozím přečtení fora a nasledném vyzkoušení rad se na Vás obracím s prosbou.
V tomto vlákně se probírala hláška, že train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej aktualizovat. Vyzkoušel sem zde napsaný postup a ejhle ono nic ani při čisté instalaci MSTS, proto Vás žádám o pomoc.

fíííííra napsal:
Zdravím, po předchozím přečtení fora a nasledném vyzkoušení rad se na Vás obracím s prosbou.
V tomto vlákně se probírala hláška, že train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej aktualizovat. Vyzkoušel sem zde napsaný postup a ejhle ono nic ani při čisté instalaci MSTS, proto Vás žádám o pomoc.

Vše řeší instalátor DVD BP. Dal jsem si kdysi tu práci a pro laiky zapracoval do průvodce instalací (update MSTS na verzi 1.4)

Tak sem tedy udělal opět čistou instalaci MSTS, spustil instalaci BP se všemi komponenty a opět ta samá chyba, já už vážně šílim z toho..

Back
Nahoře