MSTS BIN - začiatočnícke otázky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
radekedar napsal:
Omlouvám se Vitasovi za svůj předchozí příspěvek s těmi dveřmi dovnitř, až teď mi docvaklo že se vlastně jakoby skládají :eek:

Nevadí, stane se, každej se utnem.

Naposled editoval moderátor:
zdar sem tu taky novej a chtěl bych odkaz na stránku kde se dát stráhnout patch 1,4.dík

Re:

mne msts bin pise chybu ze train. exe mi tam pise chybu a ani mi njede nainstalovat co mam robit? radsej piste na icq 247-852-295

Re: Re:

malymadlacik napsal:
mne msts bin pise chybu ze train. exe mi tam pise chybu a ani mi njede nainstalovat co mam robit? radsej piste na icq 247-852-295
No nevím, nejprve by ses měl asi naučit správně vyjadřovat a napsat, co ti to píše za chyby.

chcel by som sa spytat stiahol som si najnovsi bin predtym som ziadny nemal a ked ho instalujem tak na konci mi vypise ze nelze aktualizovat predchozi verzi alebo nieco take neviete co stim je?

kinger2512 napsal:
chcel by som sa spytat stiahol som si najnovsi bin predtym som ziadny nemal a ked ho instalujem tak na konci mi vypise ze nelze aktualizovat predchozi verzi alebo nieco take neviete co stim je?
Vieme, určite si nečítal manuál k MSTS Bin. Najpr musíš mať nainštalovaný update train.exe na verziu 1.4, až potom môžeš inštalovať Bin.

dik za radu uz mam bin ale nevite niekto ktore veci sa robia akymi tlacitdlami? vopred dik

kinger2512 napsal:
dik za radu uz mam bin ale nevite niekto ktore veci sa robia akymi tlacitdlami? vopred dik
Víme, ale to už s tím škemráním o "zlatý podnos" snad přeháníš.
Všechno je opravdu napsáno v manuálu k binu a taktéž na jeho stránkách, též v tomto vláknu ( MsTS BIN - začiatočnícke otázky ) i samotném vláknu o binu hned ve vedlejším vláknu ( Projekt MSTS Bin ) tohoto fora.
Stačí jen si to pročíst. Jestli na to nemáš čas ( jako to už zkoušeli jiní a chtěli to mít vše hned teď a nejlépe už včera ), tak to odlož na dobu, kdy ho mít budeš.
Opravdu je neúnosné znovu a znovu každému nováčkovi sestavovat nový "osobní" manuál.

kinger2512 napsal:
ale ja som tam nenasiel ziadne cisla tlacitiel s funkciami
Ty jsi nenašel a přesto tam jsou a naprosto jasně napsané.
Manual má 23 stránek a z toho minimálně na 6 z nich je nějaká definice funkční klávesy.
Vím, co jsem v tom manuálu ( Manual_cz.doc ) kdysi upravoval a je to tam stále !!!

Back
Nahoře