radekedar napsal:Omlouvám se Vitasovi za svůj předchozí příspěvek s těmi dveřmi dovnitř, až teď mi docvaklo že se vlastně jakoby skládají![]()
Nevadí, stane se, každej se utnem.
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
radekedar napsal:Omlouvám se Vitasovi za svůj předchozí příspěvek s těmi dveřmi dovnitř, až teď mi docvaklo že se vlastně jakoby skládají![]()
No nevím, nejprve by ses měl asi naučit správně vyjadřovat a napsat, co ti to píše za chyby.malymadlacik napsal:mne msts bin pise chybu ze train. exe mi tam pise chybu a ani mi njede nainstalovat co mam robit? radsej piste na icq 247-852-295
Ondra.H napsal:Chtěl bych se zeptat, je i binu 1.7.1022 chyba s přechodem přes půlnoc ?
Vieme, určite si nečítal manuál k MSTS Bin. Najpr musíš mať nainštalovaný update train.exe na verziu 1.4, až potom môžeš inštalovať Bin.kinger2512 napsal:chcel by som sa spytat stiahol som si najnovsi bin predtym som ziadny nemal a ked ho instalujem tak na konci mi vypise ze nelze aktualizovat predchozi verzi alebo nieco take neviete co stim je?
Je ke stažení na stránkách k MSTS Bin.kinger2512 napsal:a ten kde zozeniem?
Víme, ale to už s tím škemráním o "zlatý podnos" snad přeháníš.kinger2512 napsal:dik za radu uz mam bin ale nevite niekto ktore veci sa robia akymi tlacitdlami? vopred dik
Ty jsi nenašel a přesto tam jsou a naprosto jasně napsané.kinger2512 napsal:ale ja som tam nenasiel ziadne cisla tlacitiel s funkciami
Strana 15 a 16 manuálu MSTS Binkinger2512 napsal:ale ja som tam nenasiel ziadne cisla tlacitiel s funkciami
A DOST !kinger2512 napsal:a kde je to vlakno faq alebo tu niekde