Tvorba aktivity nejde spustit

klimi

Signalista
ahoj,při spuštění editoru úkolů dám nový vyberu trať Břecal-Praha zadám jmeno,ale pak se nic neděje obrazek kde byla mapka je šedý a nefunguje žádná volba co s tím?

A ve volbě menu Zobrazit máš co vše zaškrtlé? Zkus nejdříve u jiné jednodušší trati zrušit všechny tyto zaškrtnutí a pak celý editor ukonči aby se změny korektně uložily. Teprve až po tomto úkonu si zkus znovu otevřít Zbyňkovu trať. Jo a vydrž až ti MSTS zareaguje. Vždy to nějakým způsobem reaguje. Ještě ani jednou se mi nestalo aby MSTS totálně vytuhl a musel jsem resetovat PC. Je to jen o čase než se program prohrabe vším co má zpracovat.

Progarm reaguje tak že po určité době tabulka jak jsou Soubor,zobrazit...zbělá a pka už se nic asi ´5 minut neděje

klimi napsal:
Progarm reaguje tak že po určité době tabulka jak jsou Soubor,zobrazit...zbělá a pka už se nic asi ´5 minut neděje

A jak dlouho ti nabíhá MSTS jako takový s tratí BP když chceš jen jezdit?

Miran napsal:
klimi napsal:

A jak dlouho ti nabíhá MSTS jako takový s tratí BP když chceš jen jezdit?
zapínám to přes tarinstore a spouští se mi to tak kolem 15 vteřin(jinak pc mám 3ghz procak 1024 ram a 256 grafiku.

teď jsem to nechal asi 15 minut a stále nic musím to vypínat pře ctr+alt+del ale všechny zbylí tratě mi fungujou v activity editoru

klimi napsal:
Zkoušel jsem všechno a nefunguje pls poradte
Zkus to, co ti poradil Ppoollll ! Jinou malou trať a povypínat všechny zobrazení,....( a ještě taky zkontrolovat nastavení barevné hloubky na 16b místo 32b ).

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Zkus to, co ti poradil Ppoollll ! Jinou malou trať a povypínat všechny zobrazení,....( a ještě taky zkontrolovat nastavení barevné hloubky na 16b místo 32b ).
kde se dá změnit ta hloubka?

klimi napsal:
bob57_cz napsal:
klimi napsal:
kde se dá změnit ta hloubka?
1. ve win pravé myšítko na ploše-kontextmenu/vlastnosti, záložka nastavení
2. přímo v simulátoru v jeho nastavení vlastností, na dolní liště jsou "čudlíky" pro přepnutí

už mi to jde spusiti ale!!Jeden z důvodů byl že jsem většinou editor ukolu spoustel pred tim nez jsem spustil trainstore takže tam bylo malo hodně vlaků a když spustimt trainsim pře trainstore tak se engy lokomotiv překopírují a ulehčí načítaní ale já pak nemám k dispozici všecny vlaky co s tímto problémem

klimi napsal:
už mi to jde spusiti ale!!Jeden z důvodů byl že jsem většinou editor ukolu spoustel pred tim nez jsem spustil trainstore takže tam bylo malo hodně vlaků a když spustimt trainsim pře trainstore tak se engy lokomotiv překopírují a ulehčí načítaní ale já pak nemám k dispozici všecny vlaky co s tímto problémem
Vyhledat cache TS a z ní přesunout na patřičné místo v msts potřebné soubory.con a potřebné eng a wag ručně. Poté již TS v žádném případě nespouštět, jinak to vše zase vrátí automaticky zpět do cache.

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Vyhledat cache TS a z ní přesunout na patřičné místo v msts potřebné soubory.con a potřebné eng a wag ručně. Poté již TS v žádném případě nespouštět, jinak to vše zase vrátí automaticky zpět do cache.
počkejte řekněte te to česky(jdem laik :D ) díks

klimi napsal:
počkejte řekněte te to česky(jdem laik :D ) díks
cache TS = odkládací prostor na disku, kam si program TrainStore přesouvá soubory pro navolenou aktivitu momentálně nepotřebné

Back
Nahoře