Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
čekám tak 2 minuty a mám zaškrtlé standardní tabulky.Ppoollll napsal:A jak dlouho čekáš a co vše (jaké volby v menu) máš zaškrtlé pro zobrazování?
mám zaplé manipualční okno a okno událost jako uloha.Ppoollll napsal:A to je? Jestli chceš poradit tak odpovídej na dotaz! Jinak se nedomluvíme!
klimi napsal:Progarm reaguje tak že po určité době tabulka jak jsou Soubor,zobrazit...zbělá a pka už se nic asi ´5 minut neděje
zapínám to přes tarinstore a spouští se mi to tak kolem 15 vteřin(jinak pc mám 3ghz procak 1024 ram a 256 grafiku.Miran napsal:klimi napsal:Progarm reaguje tak že po určité době tabulka jak jsou Soubor,zobrazit...zbělá a pka už se nic asi ´5 minut neděje
A jak dlouho ti nabíhá MSTS jako takový s tratí BP když chceš jen jezdit?
jak se s tím pracuje?Vasek napsal:
Zkus to, co ti poradil Ppoollll ! Jinou malou trať a povypínat všechny zobrazení,....( a ještě taky zkontrolovat nastavení barevné hloubky na 16b místo 32b ).klimi napsal:Zkoušel jsem všechno a nefunguje pls poradte
kde se dá změnit ta hloubka?bob57_cz napsal:Zkus to, co ti poradil Ppoollll ! Jinou malou trať a povypínat všechny zobrazení,....( a ještě taky zkontrolovat nastavení barevné hloubky na 16b místo 32b ).klimi napsal:Zkoušel jsem všechno a nefunguje pls poradte
1. ve win pravé myšítko na ploše-kontextmenu/vlastnosti, záložka nastaveníklimi napsal:kde se dá změnit ta hloubka?bob57_cz napsal:Zkus to, co ti poradil Ppoollll ! Jinou malou trať a povypínat všechny zobrazení,....( a ještě taky zkontrolovat nastavení barevné hloubky na 16b místo 32b ).klimi napsal:Zkoušel jsem všechno a nefunguje pls poradte
Vyhledat cache TS a z ní přesunout na patřičné místo v msts potřebné soubory.con a potřebné eng a wag ručně. Poté již TS v žádném případě nespouštět, jinak to vše zase vrátí automaticky zpět do cache.klimi napsal:už mi to jde spusiti ale!!Jeden z důvodů byl že jsem většinou editor ukolu spoustel pred tim nez jsem spustil trainstore takže tam bylo malo hodně vlaků a když spustimt trainsim pře trainstore tak se engy lokomotiv překopírují a ulehčí načítaní ale já pak nemám k dispozici všecny vlaky co s tímto problémem
počkejte řekněte te to česky(jdem laikbob57_cz napsal:Vyhledat cache TS a z ní přesunout na patřičné místo v msts potřebné soubory.con a potřebné eng a wag ručně. Poté již TS v žádném případě nespouštět, jinak to vše zase vrátí automaticky zpět do cache.klimi napsal:už mi to jde spusiti ale!!Jeden z důvodů byl že jsem většinou editor ukolu spoustel pred tim nez jsem spustil trainstore takže tam bylo malo hodně vlaků a když spustimt trainsim pře trainstore tak se engy lokomotiv překopírují a ulehčí načítaní ale já pak nemám k dispozici všecny vlaky co s tímto problémem
cache TS = odkládací prostor na disku, kam si program TrainStore přesouvá soubory pro navolenou aktivitu momentálně nepotřebnéklimi napsal:počkejte řekněte te to česky(jdem laik) díks