Tvorba aktivity nejde spustit

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
počkejte řekněte te to česky(jdem laik :D ) díks
cache TS = odkládací prostor na disku, kam si program TrainStore přesouvá soubory pro navolenou aktivitu momentálně nepotřebné
takže celý obsach cache ts mám překopírovat do složky msts a ted jsem cet ze by pomohlo i vycistit slozku path je to pravda?

klimi napsal:
takže celý obsach cache ts mám překopírovat do složky msts a ted jsem cet ze by pomohlo i vycistit slozku path je to pravda?
NE, NE a NE ! - ještě více upřesním :
přesunout na patřičné místo v msts jen a pouze potřebné soubory.con a potřebné eng a wag ručně
"potřebné" jsou ty, s kterými hodláš pracovat - ostatní jsou nepotřebné

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
bob57_cz napsal:
klimi napsal:
počkejte řekněte te to česky(jdem laik :D ) díks
cache TS = odkládací prostor na disku, kam si program TrainStore přesouvá soubory pro navolenou aktivitu momentálně nepotřebné
NE, NE a NE ! - ještě více upřesním :
přesunout na patřičné místo v msts jen a pouze potřebné soubory.con a potřebné eng a wag ručně
aha takze jen ty které budu pro tvorbu potřebovat??a jak je to s tím pathem?

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Paths neboli trasy budeš tvořit v editoru pro každý vlak ty sám !
ale nějaké už jsou vytvořené z hraných aktivit tak jestli to nějak nezatěžuje

klimi napsal:
bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Tak jinak: Dej v TS vše zpět a program TS ukonči.
Potom nastartuj Martensův MSTSActivityMover a všechny aktivity převeď do zálohy. Postará se o vše, kromě souborů.con. Nyní vyber jen a pouze jedinou aktivitu a tu zase vrať zpět - budeš ji potřebovat pro startnutí TS.
Ukonči AM a nastartuj TS, postará se o odložení všech nepotřebných con a tratí. Dokonči výběr "jediné" aktivity v TS. Ručně přidej podle předchozího vozidla pro novou aktivitu. Nastartuj editor aktivit a makej.

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Dokonči výběr "jediné" aktivity v TS. Ručně přidej podle předchozího vozidla pro novou aktivitu. Nastartuj editor aktivit a makej.
To jsem nepochopil ten konec jak mám dokonřit výběr aktuvity a to ručně přidej podle předchozího vozidla.

V nastaveniach Windows, kliknes pravym na pracovnu plochu, vyberies vlastnosti tam das nastavenia a tam je barevna hloubka ...

klimi napsal:
To jsem nepochopil ten konec jak mám dokonřit výběr aktuvity a to ručně přidej podle předchozího vozidla.
Hmm.., takže úúúúplný elév. Buď se budeš muset seznámit se strukturou souborů a adresářů v msts ( což je dost obsáhlé při prohledávání tohoto fora, ale vše tu je ) nebo na to jít od lesa a pak jsou dvě možnosti.
Stávající simulátor odlehčit a vše nepotřebné z něj vyexportovat někam do zálohy a nechat v něm jenom to, co tam opravdu být musí a navíc to, s čím budeš pracovat ( bez znalosti struktury asi nelze ).
Nebo je druhá možnost - stávající komplet celý schovat někam do zálohy a na jeho místo si nainstalovat nový a přidat do něj zase jen potřebné "nadstavby".

Back
Nahoře