A
Alorovec
Host
Existují někde skiny ČD 720, Viamont 720, ČD 721, IDS Olomouc 721???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Alorovec napsal:Existují někde skiny ČD 720, Viamont 720, ČD 721, IDS Olomouc 721???
Alorovec napsal:Ale 720 Viamont existuje...
Alorovec napsal:Tak ja bych ho nekdy nafotil, ale potrboval bych poradit jak... ...nikdy sem to nedelal...![]()
A sakra, teď sem v tom az po usiPikku napsal:Alorovec napsal:Tak ja bych ho nekdy nafotil, ale potrboval bych poradit jak... ...nikdy sem to nedelal...![]()
No, právě, toho se bojímChtělo by to minimálně oba boky a obě čela, určitě bez rybího oka a pokud možno za stejných světelných podmínek, pak části podvozku, pokud možno tak aby tam bylo něco vidět, střechu bych přivítal a detaily rovněž. Celkové fotky z boku a čel pokud možno kolmo, jinak to moc použitelné nebude. Rozlišení nějaké rozumné, tak 700kB až 1mB obrázek stačí. Zkus něco nafotit a uvidíme - v nejhorším případě mě klepne pepka nebo ti to hodím na hlavu
![]()
Alorovec napsal:A sakra, teď sem v tom az po usi, pri nejhorsim se vymluvim ze toho hektora sesrotovali...
Alorovec napsal:A kdyz sme u toho, TEORETICKY bych mohl zkusit nafotit také 710 799-8(rudá rosnička)...
Alorovec napsal:Nemohl by mi nekdo poslat jak nafotil nejakou loko???... ...pro inspiraci...![]()
Ja ale nepotrebuju videt textury, ale fotky... ...to je myslim trochu rozdil... ...ikdyz uznavam, objekty kery mam fotit tam vidim, ale rad bych se kouk na naky fotky.atb napsal:program TGA Tool - v něm si otevři hektora a hned vidíš co je potřeba nafotit a jak
Alorovec napsal:Ja myslel jako komlet... ...jestli by mi to nekdo poslal treba na mail
train.msts napsal:Vzor máš například tady: http://doskoly.cz/trainsim/Postovni/pos_spo.htm
Beatlesák napsal:a jak se člověk má vyhnou tej mýchačce bo sloupu?