720, 721

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alorovec
  • Datum začátku Datum začátku
A

Alorovec

Host
Existují někde skiny ČD 720, Viamont 720, ČD 721, IDS Olomouc 721???

Tam neni je zlomek 1/0, ja hledam ČD ne ČSD... ...ale myslim ze zrovna Pikku ma na svych strankach screen 720 Viamont...

Alorovec napsal:
Existují někde skiny ČD 720, Viamont 720, ČD 721, IDS Olomouc 721???

Ze současné doby je na mých stránkách jen 720.039 který patří nějaké soukromé firmě a T458.1545 rovněž od soukromníka. Dva velké hektory patřící ČD byly kdysi u F. Havla, ale v současnosti neexistují ani jako skutečné předlohy. (Resp. jeden z nich patří opět soukromníkovi a je odlišně zbarvený, druhý je zrušen.)

Dodejte použitelné fotografie a budou i současné varianty těchto lokomotiv.

720

Ale 720 Viamont existuje... viděl jsem ho nějakých screenech.
Jinak jednoho 721 ČD v unifikovaném nátěru bych teoreticky vyfotit mohl, dělá u nás (v Havl. Brodě) posunovací zálohu či co. Problém je že je pořád v nějaké koloně Brejlovců nebo 810...

Re: 720

Alorovec napsal:
Ale 720 Viamont existuje...

Ano, ale není to ono. Navíc je to naroubované na ČSD model, takže to potřebuje ještě i nějaké úpravy modelu. fotky použitelné na textury samozřejmě přivítám. :wink:

721

Tak ja bych ho nekdy nafotil, ale potrboval bych poradit jak... ...nikdy sem to nedelal... :eek:

Naposled editoval moderátor:
Re: 721

Alorovec napsal:
Tak ja bych ho nekdy nafotil, ale potrboval bych poradit jak... ...nikdy sem to nedelal... :eek:

No, právě, toho se bojím :wink: Chtělo by to minimálně oba boky a obě čela, určitě bez rybího oka a pokud možno za stejných světelných podmínek, pak části podvozku, pokud možno tak aby tam bylo něco vidět, střechu bych přivítal a detaily rovněž. Celkové fotky z boku a čel pokud možno kolmo, jinak to moc použitelné nebude. Rozlišení nějaké rozumné, tak 700kB až 1mB obrázek stačí. Zkus něco nafotit a uvidíme - v nejhorším případě mě klepne pepka nebo ti to hodím na hlavu :roll:

Pikku napsal:
Alorovec napsal:

No, právě, toho se bojím :wink: Chtělo by to minimálně oba boky a obě čela, určitě bez rybího oka a pokud možno za stejných světelných podmínek, pak části podvozku, pokud možno tak aby tam bylo něco vidět, střechu bych přivítal a detaily rovněž. Celkové fotky z boku a čel pokud možno kolmo, jinak to moc použitelné nebude. Rozlišení nějaké rozumné, tak 700kB až 1mB obrázek stačí. Zkus něco nafotit a uvidíme - v nejhorším případě mě klepne pepka nebo ti to hodím na hlavu :roll:
A sakra, teď sem v tom az po usi :lol: , pri nejhorsim se vymluvim ze toho hektora sesrotovali...

Alorovec napsal:
A sakra, teď sem v tom az po usi :lol: , pri nejhorsim se vymluvim ze toho hektora sesrotovali...

A co - kdo nic nedělá, nic nezkazí. Třeba se ti to povede.

710

A kdyz sme u toho, TEORETICKY bych mohl zkusit nafotit také 710 799-8(rudá rosnička)...

Re: 710

Alorovec napsal:
A kdyz sme u toho, TEORETICKY bych mohl zkusit nafotit také 710 799-8(rudá rosnička)...

Neslibuj, fotografuj - třeba si vydobydeš místo na slunci jako zdroj použitelných fotografií. Kdo nic nedělá, nic nezkazí.

720, 710, 721...

Nemohl by mi nekdo poslat jak nafotil nejakou loko???... ...pro inspiraci... :)

insp

Ja myslel jako komlet... ...jestli by mi to nekdo poslal treba na mail

721

atb napsal:
program TGA Tool - v něm si otevři hektora a hned vidíš co je potřeba nafotit a jak
Ja ale nepotrebuju videt textury, ale fotky... ...to je myslim trochu rozdil... ...ikdyz uznavam, objekty kery mam fotit tam vidim, ale rad bych se kouk na naky fotky.

Re: 720, 710, 721...

Alorovec napsal:
Ja myslel jako komlet... ...jestli by mi to nekdo poslal treba na mail

Prosím Tě, a co máš asi tak na tom odkazu, který ti poskytl train.msts???? Fotky už ořezané a upravené pro skinaře, ale FOTKY. A v TgaTool se podívej, jaké pohledy potřebuješ pro 720 a můžeš začít fotit ....

train.msts napsal:

Beatlesák napsal:
a jak se člověk má vyhnou tej mýchačce bo sloupu?
:lol: S míchačkou odjeď a sloup podfikni! Pokud je loko čirou náhodou obsazená, tak stači slušně poprosit a fíra popojede kousek vedle. Jinak ale stačí nějaký vyspělejší grafický program, ve kterém už jen retušuješ a retušuješ...
Třeba takové sloupy se dají skvěle zrušit tak, že uděláš fotku se sloupem, popojdeš kousek vedle, sloup ti zakryje něco jiného, cvakneš další fotku a pak ty 2 podobné fotky splácneš dohromady. Hlavní je fotit je pod stejným úhlem.

Back
Nahoře