J
Jan Květ
Host
Mohl by mi někdo říct jestli vůbec existuje model?Ale co model mohl by někdo vytvořit animovaný či statický cab na 820?Já o žádném nevím
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kabinu jsem si nafotil na M 240.0113. Akorát je problém, že to nešlo vyfotit z dálky, no ale lepší než nic, udělat to můžu:Alorovec napsal:A kdo tu kabinu bude delat, mohu-li se optat??? .....
JOHNZ napsal:Animovanu kabinu na 820 myslim robil Marcus alebo ktosi taky, aj to bolo u Havla ... ked dojdem domov, pozrem ci nahodou nenajdem ...
Jan Květ napsal:Jak to vypadá s tím cabem,když ji máš Pikku tak ven s ní
U 810 je normálně automatika, ruční řazení se používá jen za určitých okolností. To by ale znamenalo mít samostatné eng soubory pro obě verze.David Kodet napsal:No,ono to asi nebude tak jednoduché s tím cabem.Nejsou tam jízdní stupně,ale kontrolér je volně volitelný,jako třeba plynová páka 810.Mě na 810 třeba štve,že si nemám čím ručně řadit a ty zvuky jsou bída a tak jsem si dal z KIHY 31,ale zase se otáčky zvedaj s rychlostí a ne podle nastavení plynové páky,nevíte někdo ,jak na to?
Jacek napsal:U 810 je normálně automatika, ruční řazení se používá jen za určitých okolností. To by ale znamenalo mít samostatné eng soubory pro obě verze.David Kodet napsal:No,ono to asi nebude tak jednoduché s tím cabem.Nejsou tam jízdní stupně,ale kontrolér je volně volitelný,jako třeba plynová páka 810.Mě na 810 třeba štve,že si nemám čím ručně řadit a ty zvuky jsou bída a tak jsem si dal z KIHY 31,ale zase se otáčky zvedaj s rychlostí a ne podle nastavení plynové páky,nevíte někdo ,jak na to?
Zvuky u mech. přenosu jsou noční můra, bohužel toto tvůrci totálně zmršili - jak mohli pustit ven Kiha31, která při plném plynu blafe na volnoběh až do 12 km/h a pak se teprve zvuk přepne...
Takže buď se dají udělat výborné zvuky, ale s elektrickým přenosem :!: , nebo průměrné s mechanickým přenosem, u kterého se navíc musí řešit různé kompromisy. U 810 je např. jeden převodový stupeň navíc.
Mimochodem napiš mi v čem jsou konkrétně zvuky pro 810 bída. Co by mělo být jinak, atd.
Původní autor nedostupný, převzal jsem od Pikka materiály a bude zapotřebí drobátko poupravit, takže "vydrž, Prťka, vydrž !" Pracuje se na tom a nejen na tom (a ještě chodím i do práce ).David Kodet napsal:Tak ,jak pokračuje jednání o kabu na 820?O něj mi docela jde?