Singrovky (kabiny, zvuky, modely)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jan Květ
  • Datum začátku Datum začátku
J

Jan Květ

Host
Mohl by mi někdo říct jestli vůbec existuje model?Ale co model mohl by někdo vytvořit animovaný či statický cab na 820?Já o žádném nevím

820

A kdo tu kabinu bude delat, mohu-li se optat??? Potom by to taky chtelo skin ČD např 820 114 a taky nakeho v unifikovanem nateru např. 820 020... ...no ja sem jentak polemizoval, tak doufam ze mi sem nekdo nenapise ,ze kdyz mi to chybi, mam si to udelat sam... :)

Naposled editoval moderátor:
Re: 820

Alorovec napsal:
A kdo tu kabinu bude delat, mohu-li se optat??? .....
Kabinu jsem si nafotil na M 240.0113. Akorát je problém, že to nešlo vyfotit z dálky, no ale lepší než nic, udělat to můžu:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://jacek-msts.ic.cz/820a.JPG
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://jacek-msts.ic.cz/820b.JPG
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://jacek-msts.ic.cz/820c.JPG

No ale ty skiny by to chtělo - takový krásný motor a jenom v jenom kuse :(

820

To je pravda, podle mě je singrovka dokonce nejhezčí motor. Škoda že byla tak špatně zkonstruovaná...na zálohách by mohla jezdit ve slušné míře dodnes

Beatlesák:
Ano, správně :D . Ale přední stanoviště bylo bohužel zamčené. No ale taky tam stál T 466.0007, takže kabina bude. No a zvuky taky

jo to vím ptal jsem se těch hochů a takz tam nahlíd v zavazadláči byl burdel a 850 byla na čele zamčená prřiznám se že jsem jí odemk já :)

Animovanu kabinu na 820 myslim robil Marcus alebo ktosi taky, aj to bolo u Havla ... ked dojdem domov, pozrem ci nahodou nenajdem ...

JOHNZ napsal:
Animovanu kabinu na 820 myslim robil Marcus alebo ktosi taky, aj to bolo u Havla ... ked dojdem domov, pozrem ci nahodou nenajdem ...

Mám takový pocit, že tuhle kabinu mám, dokonce je v obou versích, noc a den - Zbyněk ji v trainsetu nemá ?

Jan Květ napsal:
Jak to vypadá s tím cabem,když ji máš Pikku tak ven s ní

Jak mohu zveřejnit kabinu jíž nejsem autor ? Zkontaktuj Marcuse a domluv se s ním sám. Já mohu kabinu maximálně přeposlat Zbyňkovi do Trainsetu BP a tím přesunu starosti s domluvou s autorem na něj. Takže trpělivost, přátelé, trpělivost.

David Kodet napsal:
No,ono to asi nebude tak jednoduché s tím cabem.Nejsou tam jízdní stupně,ale kontrolér je volně volitelný,jako třeba plynová páka 810.Mě na 810 třeba štve,že si nemám čím ručně řadit a ty zvuky jsou bída a tak jsem si dal z KIHY 31,ale zase se otáčky zvedaj s rychlostí a ne podle nastavení plynové páky,nevíte někdo ,jak na to?
U 810 je normálně automatika, ruční řazení se používá jen za určitých okolností. To by ale znamenalo mít samostatné eng soubory pro obě verze.
Zvuky u mech. přenosu jsou noční můra, bohužel toto tvůrci totálně zmršili - jak mohli pustit ven Kiha31, která při plném plynu blafe na volnoběh až do 12 km/h a pak se teprve zvuk přepne...
Takže buď se dají udělat výborné zvuky, ale s elektrickým přenosem :!: , nebo průměrné s mechanickým přenosem, u kterého se navíc musí řešit různé kompromisy. U 810 je např. jeden převodový stupeň navíc.

Mimochodem napiš mi v čem jsou konkrétně zvuky pro 810 bída. Co by mělo být jinak, atd.

Nemají různé otáčky,jinak jsou celkem dobré.Tam by úplně stačilo,aby se otáčky měnili vzávislosti na plynové páce a v engu by byl normální elektrický přenos,jako např. u 830,stejně je to aut.řazení k prdu.Anebo to udělat šikovně,že pro 1,2 vzávislosti na plynové páce a pozařazení blok,už stejně,jak to je u te Kihy 31

Jacek napsal:
David Kodet napsal:
No,ono to asi nebude tak jednoduché s tím cabem.Nejsou tam jízdní stupně,ale kontrolér je volně volitelný,jako třeba plynová páka 810.Mě na 810 třeba štve,že si nemám čím ručně řadit a ty zvuky jsou bída a tak jsem si dal z KIHY 31,ale zase se otáčky zvedaj s rychlostí a ne podle nastavení plynové páky,nevíte někdo ,jak na to?
U 810 je normálně automatika, ruční řazení se používá jen za určitých okolností. To by ale znamenalo mít samostatné eng soubory pro obě verze.
Zvuky u mech. přenosu jsou noční můra, bohužel toto tvůrci totálně zmršili - jak mohli pustit ven Kiha31, která při plném plynu blafe na volnoběh až do 12 km/h a pak se teprve zvuk přepne...
Takže buď se dají udělat výborné zvuky, ale s elektrickým přenosem :!: , nebo průměrné s mechanickým přenosem, u kterého se navíc musí řešit různé kompromisy. U 810 je např. jeden převodový stupeň navíc.

Mimochodem napiš mi v čem jsou konkrétně zvuky pro 810 bída. Co by mělo být jinak, atd.

Tak, tak
se zvuky u mechanických převodovek jsem si užil dost při vývoji Hurvínka. Mimochodem, Jacku nechceš je zkusit udělat k nové verzi M131? Já vím, originály zatím nejsou ale...... Možná bys přišel na to jak zajistit změnu zvuků při řazení. Tenkrát jsem to ještě neuměl, a od té doby se nic co se týká zvuků na mé straně nezměnilo........ :( :( :( :(

Miran:
Kdo říká, že originály nejsou ? 8) Toto http://jacek-msts.ic.cz/M131.1.mp3 je část toho, co se mi podařilo nahrát, když strojvedoucí nemohl nafoukat soupravu. Je toho sice žalostně málo, ale v MSTS to už pochopitelně mám. S el. přenosem bych to zvládl za večer, ale s tou mechanikou se o to průběžně pokouším a ono ne a ne..

David Kodet napsal:
Tak ,jak pokračuje jednání o kabu na 820?O něj mi docela jde?
Původní autor nedostupný, převzal jsem od Pikka materiály a bude zapotřebí drobátko poupravit, takže "vydrž, Prťka, vydrž !" Pracuje se na tom a nejen na tom (a ještě chodím i do práce ).

Back
Nahoře