City Elefant

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
"City Elefant" - městský slon ? Co má vlastně vyjadřovat to slovní spojení ? Zrovna dneska se mne na to ptal kolega a já se zmohl akorát na povytažené obočí a pokrčení ramen.
Ví tedy někdo co a proč ? Má to nějakou logiku a racionální podklad ?
Logika v tom není žádná. Prostě ČD vypsaly veřejnou soutěž na nějaký přiléhavý název jednotky. Vítěz dostal km banku.
A protože 471 je český výrobek pro z naprosté většiny české obyvatelstvo, vyhrál (z tísíců jiných) typicky český název Elephant. A aby to bylo úplně jak pěst na oko, doplnily ČD ještě to City.

Ono se vůbec stačí rozhlédnout kolem, člověk za chvilku nebude rozumět ani česky - ČD-lounge, topnabídka, hotnovinka, citytrain, megafilm...

Jacek napsal:
Ono se vůbec stačí rozhlédnout kolem, člověk za chvilku nebude rozumět ani česky - ČD-lounge, topnabídka, hotnovinka, citytrain, megafilm...

Mne osobně neskutečně dráždí "portfolio produktů" pohříchu u bank a telespolečností. Vždy si představím nejvýše "teplý střevní produkt" a většinou se ani moc nezmýlím. ČD lounge, topnabídka, hotnovinka, citytrain, megafilm apod. jsou jen a jen leštěné prdy.

Jacek, Pikku:
Jmenované výrazy, to je nic proti tomu, co dostávám z HP jako servisní "nóty". Malá ukázka:
"pokud pri prijmu na Detrashi bude zjisteno,ze Site date kod neni urcen pro optionu, ale pro spare part nebo optionu ze zarizeni (viz. odstavec 1.) nebo je z option dilu, ktery na zaklade dodaneho dokladu o nakupu nemohl byt zakoupen, HP takovy event neuzna a bude ho povazovat za klamny event"
Nejhorší je, že když tam člověk telefonuje, tak ty lidi mluví úplně stejně...

Michal napsal:
Jacek, Pikku:
Jmenované výrazy, to je nic proti tomu, co dostávám z HP jako servisní "nóty". Malá ukázka:
"pokud pri prijmu na Detrashi bude zjisteno,ze Site date kod neni urcen pro optionu, ale pro spare part nebo optionu ze zarizeni (viz. odstavec 1.) nebo je z option dilu, ktery na zaklade dodaneho dokladu o nakupu nemohl byt zakoupen, HP takovy event neuzna a bude ho povazovat za klamny event"
Nejhorší je, že když tam člověk telefonuje, tak ty lidi mluví úplně stejně...

Tak tenhle HP češtin opravdu nemá chybu..... :lol: :lol:

Re: Reskin

E499_2002 napsal:
bob57_cz napsal:
E499_2002 napsal:
Howky napsal:
A jak je to tedy je reskin nebo neni?
Vychází konstrukčně z 471ky, podívejte se na netu.
Tak to by mne tedy zajímalo, jaký je mizi nimi rozdíl, když "vychází...".
Tak mu to vysvětlete Vy, když tomu tak rozumíte...
To se ale ptám právě tebe ! Já tomu nerozumím... Kde se to má třeba na netu najít ?

bob57_cz napsal:
E499_2002 napsal:
bob57_cz napsal:
E499_2002 napsal:
Howky napsal:
A jak je to tedy je reskin nebo neni?
Vychází konstrukčně z 471ky, podívejte se na netu.
Tak to by mne tedy zajímalo, jaký je mizi nimi rozdíl, když "vychází...".
Tak mu to vysvětlete Vy, když tomu tak rozumíte...
To se ale ptám právě tebe ! Já tomu nerozumím... Kde se to má třeba na netu najít ?

Tak takovýho fíru sem ještě neviděl. Třeba že v kabině sou 2 monitory.
Já nemám čas to hledat na netu.
nedělejte tu frajera a prostě mu to vysvětlete, pokud to není pro Vás až moc ponižující...

Naposled editoval moderátor:

E499_2002 napsal:
nedělejte tu frajera a prostě mu to vysvětlete, pokud to není pro Vás až moc ponižující...
Synku, rád se něčemu přiučím, tak čekám na tvoje odborné výklady. S tím frajerem tady přibrzdi - hej !?

bob57_cz napsal:
E499_2002 napsal:
Synku, rád se něčemu přiučím, tak čekám na tvoje odborné výklady. S tím frajerem tady přibrzdi - hej !?

Zatím to tak z Vašeho chování vyplývá...
Nejsem ten typ, který rád vyvolává bitku ani se do ní nepřidávám, ale nenechám ze sebe dělat blbce i když vypláznu nějaký blbý kid.

471

Já se o tomto bavil se známým strojmistrem, tedy o 471,ale mě šlo spíše o model do MSTS tedy toho Elefanta

Back
Nahoře