Kuba
Provozní technik
train.msts napsal:Ondra.H napsal:Nevíte kde bych sehnal pomůcky pro gvd 2006/2007 ?
Zatím nikde nejsou a veřejně ani nebudou.
Jak to můžeš vědět, že nebudou veřejné???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
train.msts napsal:Ondra.H napsal:Nevíte kde bych sehnal pomůcky pro gvd 2006/2007 ?
Zatím nikde nejsou a veřejně ani nebudou.
No asi proto, že jsou to interní materiály ČD. Kvůli tomu skončily stránky Dannone39, kde byly sešiťáky, listy GVD, apod.Kuba napsal:Jak to můžeš vědět, že nebudou veřejné???
Čouda napsal:Možná už o tom víte ale zde http://www.zelpage.cz/trate.php naleznete jízdní řády pro GVD 2006/2007
Jacek napsal:No asi proto, že jsou to interní materiály ČD. Kvůli tomu skončily stránky Dannone39, kde byly sešiťáky, listy GVD, apod.Kuba napsal:Jak to můžeš vědět, že nebudou veřejné???
Akorát jsou kvůli výše uvedenému "zašité" na jakési polské doméně...Mondeo napsal:Ale stránky danone39 vč. sešiťáků stále existují...
Jacek napsal:Akorát jsou kvůli výše uvedenému "zašité" na jakési polské doméně...Mondeo napsal:Ale stránky danone39 vč. sešiťáků stále existují...
Lidi, ale k čemu to potřebujete? Aktivita se dá krásně sestavit dle civilního JŘ. Náklady stejně podle jízdního řádu nejezdí. Je tam psaný jen pro to, aby fíra dle čísla vlaku věděl, kde má pobyt a kudy jede a jakou má rychlost. Ale jezdí se třeba půl dne s náskokem nebo půl dne zpoždění. Pro mě tam jsou cenné plánky stanic. Jinak je tam hodně služebních věcí, které by v žádném případě neměly být vystaveny na veřejném webu. Já co mám služební materiály, tak jsem je dostal jen za podmínek, že budou sloužit jen pro mou potřebu pro stavbu trati a v žádném případě je nevydám třetím osobám.Mondeo napsal:Jacek napsal:Akorát jsou kvůli výše uvedenému "zašité" na jakési polské doméně...Mondeo napsal:Ale stránky danone39 vč. sešiťáků stále existují...
To je pravda, ale doufám, že tam budou i nové...
Zbyněk Šemora napsal:Lidi, ale k čemu to potřebujete? Aktivita se dá krásně sestavit dle civilního JŘ. Náklady stejně podle jízdního řádu nejezdí. Je tam psaný jen pro to, aby fíra dle čísla vlaku věděl, kde má pobyt a kudy jede a jakou má rychlost. Ale jezdí se třeba půl dne s náskokem nebo půl dne zpoždění. Pro mě tam jsou cenné plánky stanic. Jinak je tam hodně služebních věcí, které by v žádném případě neměly být vystaveny na veřejném webu. Já co mám služební materiály, tak jsem je dostal jen za podmínek, že budou sloužit jen pro mou potřebu pro stavbu trati a v žádném případě je nevydám třetím osobám.Mondeo napsal:Jacek napsal:Akorát jsou kvůli výše uvedenému "zašité" na jakési polské doméně...Mondeo napsal:Ale stránky danone39 vč. sešiťáků stále existují...
Jaké věci které by neměly být vystaveny na veřejném webu ?Zbyněk Šemora napsal:Lidi, ale k čemu to potřebujete? Aktivita se dá krásně sestavit dle civilního JŘ. Náklady stejně podle jízdního řádu nejezdí. Je tam psaný jen pro to, aby fíra dle čísla vlaku věděl, kde má pobyt a kudy jede a jakou má rychlost. Ale jezdí se třeba půl dne s náskokem nebo půl dne zpoždění. Pro mě tam jsou cenné plánky stanic. Jinak je tam hodně služebních věcí, které by v žádném případě neměly být vystaveny na veřejném webu. Já co mám služební materiály, tak jsem je dostal jen za podmínek, že budou sloužit jen pro mou potřebu pro stavbu trati a v žádném případě je nevydám třetím osobám.Mondeo napsal:Jacek napsal:Akorát jsou kvůli výše uvedenému "zašité" na jakési polské doméně...Mondeo napsal:Ale stránky danone39 vč. sešiťáků stále existují...
Ondra.H napsal:Jaké věci které by neměly být vystaveny na veřejném webu ?
Na tvorbu nákresného jízdního řádu sice je ale, pokud nemáš jízdní řád nákladních vlaků na moc ti nebude.lapo napsal:Neumí někdo pracovat s tímto programem? Dal by se využít pro tvorbu aktivit hlaně trafiku.
GRAFIKON (Nákrený JŘ )
http://home.worldonline.cz/~cz472228/grafikon_fr.html