GVD2007 a problémy s ním spojené

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Kuba napsal:
Jak to můžeš vědět, že nebudou veřejné???
No asi proto, že jsou to interní materiály ČD. Kvůli tomu skončily stránky Dannone39, kde byly sešiťáky, listy GVD, apod.

Jacek napsal:
Kuba napsal:
Jak to můžeš vědět, že nebudou veřejné???
No asi proto, že jsou to interní materiály ČD. Kvůli tomu skončily stránky Dannone39, kde byly sešiťáky, listy GVD, apod.

Ale stránky danone39 vč. sešiťáků stále existují...

Mondeo napsal:
Jacek napsal:
Mondeo napsal:
Akorát jsou kvůli výše uvedenému "zašité" na jakési polské doméně...

To je pravda, ale doufám, že tam budou i nové...
Lidi, ale k čemu to potřebujete? Aktivita se dá krásně sestavit dle civilního JŘ. Náklady stejně podle jízdního řádu nejezdí. Je tam psaný jen pro to, aby fíra dle čísla vlaku věděl, kde má pobyt a kudy jede a jakou má rychlost. Ale jezdí se třeba půl dne s náskokem nebo půl dne zpoždění. Pro mě tam jsou cenné plánky stanic. Jinak je tam hodně služebních věcí, které by v žádném případě neměly být vystaveny na veřejném webu. Já co mám služební materiály, tak jsem je dostal jen za podmínek, že budou sloužit jen pro mou potřebu pro stavbu trati a v žádném případě je nevydám třetím osobám.

Zbyněk Šemora napsal:
Mondeo napsal:
Jacek napsal:
Mondeo napsal:

Lidi, ale k čemu to potřebujete? Aktivita se dá krásně sestavit dle civilního JŘ. Náklady stejně podle jízdního řádu nejezdí. Je tam psaný jen pro to, aby fíra dle čísla vlaku věděl, kde má pobyt a kudy jede a jakou má rychlost. Ale jezdí se třeba půl dne s náskokem nebo půl dne zpoždění. Pro mě tam jsou cenné plánky stanic. Jinak je tam hodně služebních věcí, které by v žádném případě neměly být vystaveny na veřejném webu. Já co mám služební materiály, tak jsem je dostal jen za podmínek, že budou sloužit jen pro mou potřebu pro stavbu trati a v žádném případě je nevydám třetím osobám.

No třeba k tomu, že když byly spuštěny MSTSD, tak jsme jezdili pouze podle sešiťáků bez spuštěných doplňkových panelů (monitor, jízdní řád) a bylo to bezva. Žádný ukazatel, jak daleko je do stanice, odjezd podle píšťalky atd. A když jedete tu trasu občas, tak to si oči parádně vykoukáte, aby jste něco nepřejeli (třeba včetně zastávky, když vandalové zničí ceduli).

Zbyněk Šemora napsal:
Mondeo napsal:
Jacek napsal:
Mondeo napsal:

Jaké věci které by neměly být vystaveny na veřejném webu ?

Neměl byste prosím někdo oběhy pro GVD 2007? Potřeboval bych pouze ty co týkají Meziměstských vlakových čet.

Tu sa píše, že:

ZSSK plánuje v novom cestovnom poriadku 2006/2007 zaviesť 9 nových veľkopriestorových klimatizovaných vozňov druhej triedy do vlakov vyššej kategórie, ktoré budú jazdiť na trati Bratislava – Košice. V oboch nástupných priestoroch vozňov sa nachádzajú toalety s uzavretým systémom. Vozne sú technicky schopné jazdiť rýchlosťou 160 km/h.

( http://www.vlaky.net/servis/sprava.asp?lang=1&id=1531 )

To sa budú modernizovať, alebo sa kúpia úplne nové vozne - nemáte niekto prehlad o výrobcovi, poprípade nejaké bližšie info k nim? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Akorát neustále nechápu že zrušily na 026 rychlíky a místo nich budou starkočáci.To v rychlíkách nikdo nejezdil že je zrušily.Já jsem jel jednou z Prahy do Hronova R 840 (od prahy řazen jako R 753 a od Týniště jako R 840),byla to neděle.A musím říct že co jsem koukal ve stanicích kde zastavoval,tak tam vystupovalo docela hodně cestujicích.Rychlíky mohli na 026 nechat a né ty starkočáci.Třeba teď os který odjíždí v 18:40 z Náchoda v novém jízdním řádu svoji jízdu ukončí a cestujicím nezbyde nic jiného než jet právě zmiňovaným starkočákem,kde si myslím že bude jezdit jen holá 810.Nebo pak budou muset cestujicí čekat na os který odjíždí z náchoda ve 20:50 dle nového gvd.Navíc starkočáci nebudou zastavovat ve Velkém Poříčí,krom 2 starkočáků.Velké Poříčí je jedno z nejvíce používaná zastávka na trati 026.Denně zde nastuspí a vystupí cca 200 cestujicích.Lukáš

zsbeer: majú to byť úplne nové vozne v slovenskom štýle. Výrobca je ŽOS Vrútky a výsledok bude teda pozliepaný s kadejakých komponentov. Vozne by mali byť schopné čisto teoreticky až do 200, lebo majú mať podvozky SGP 300 (také ako RIC200ČD).

Back
Nahoře