Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Presne tak, nebolo by od veci vydať nové zvuky na elektriky aj keď neviem v akom sú štádiu, zvuky na dvojsystém a striedavý prúd sú v pohode ale na 3 kv mi to robí problém, napr. vytvoril som skúšobný consist 151-018+EC120 z nového modelu a kabíny a keď spustím MSTS a s vlakom sa rozbehnem na hocijakú rýchlosť dokola sa spúšťa zvuk nábehu ventilátora, neviete niekto prečo? Zvuky používam od Jacka, stiahol som ich z Pppollovej stránky.Dík za pomoc.Čouda napsal:Pěkné je to moc se mi to líbía teď Jacku je vhodná chvíle vydat ty zvuky. kuli rejpání Boba57_cz to přece nezůstane v šuplíku. Já nevím co jste mezi sebou měli, ale určitě to vydej tohle to potřebujem a mluvím i za Jonáše to potřebujem!
Tak to zkus a uvidíš!Johníík napsal:asi ne! a ten problém je jen kvůli stínum?![]()
No jo no. Hotové byly v létě. "Neřešitelný" problém nastal, když jsem se rozhodl to pustit mezi více lidí, aby napsali připomínky. Najednou se ozval třeba strojvedoucí, který na 150 a 151 jezdí, že některé zvuky jsou špatně. Ale podle hlavního testera to bylo správně. Totéž 350. Komu teda věřit? Nakonec všichni testeři odpadli, resp. ustoupili jednomu, který si prosadil svou.Čouda napsal:No to víš, že to je problém s těma stínama.
Ad Dusso. Jacek má zvuky hotový, jenom se s Bobem ten tým zvukařů hádal jak to má řvát a neřvát. proto to ještě není vydaný
363 078-7 OlympiádaKimiR napsal:Zdravím,musím pogratulovat autorům za 150,151 a 350 jsou opravdu skvělé a dobře vypadají.Už nám do kompletu chybí jen Olympiská a pomocte dětem s kuřetem na stranách.Aspoň teda myslím a to by měly být zatím všechny co patří do skupiny Skiny na el.lokomotivy v provozu čd.Oba dva co jsem jmenoval jsou myslím na 362,ale nejsem jsi jistý možná že jsou na 363.Ale tím si nejsem jist..Lukáš Mach