Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

Ahoj

Děkuji kolektivu za tyto pěkné modely. Za mne dávám 1*, na detailech až tak si nepotrpím. Stejnak bych nevěděl co vytknout. A doufám, že ty žvásty v posledních dnech jste nebrali osobně.
Joska

Pěkné je to moc se mi to líbí ;-) a teď Jacku je vhodná chvíle vydat ty zvuky. kuli rejpání Boba57_cz to přece nezůstane v šuplíku. Já nevím co jste mezi sebou měli, ale určitě to vydej tohle to potřebujem a mluvím i za Jonáše to potřebujem!

Pokusím se ještě malinko doplnit Davidův příspěvek několika slovy o nových kabinách:
Pro řadu 151 je zatím použita kabina 150 (stejně kabiny pro obě řady vypadají velmi podobně - 151 má o jeden pakeťák méně a má jinak cejchovaný rychloměr). Na nové kabině pro řadu 151 pracuji.

Dvousystémová verze kabiny 350 je určena pouze pro zkušenější uživatele, kteří si dokáží v eng souboru změnit směrování na kabinu. Standardně je u nového modelu nastavena jednosystémová verze kabiny. Nevím, zda jsem to v návodu vyjádřil dostatečně srozumitelně, ale princip je takový:
- když zvednu zadní sběrač (nebo oba sběrače), tak ukazuje stejnosměrný voltmetr a prasátka indikují stejnosměrné napájení
- když zvednu přední sběrač, tak ukazuje střídavý voltmetr a prasátka indikují střídavé napětí.
Byl to Bobův zlepšovák, jak se v rámci omezených možností MSTS přiblížit k realitě a přepínat za jízdy napájecí systém. Zatím to bohužel není sladěno se zvuky.

Čouda napsal:
Pěkné je to moc se mi to líbí ;-) a teď Jacku je vhodná chvíle vydat ty zvuky. kuli rejpání Boba57_cz to přece nezůstane v šuplíku. Já nevím co jste mezi sebou měli, ale určitě to vydej tohle to potřebujem a mluvím i za Jonáše to potřebujem!
Presne tak, nebolo by od veci vydať nové zvuky na elektriky aj keď neviem v akom sú štádiu, zvuky na dvojsystém a striedavý prúd sú v pohode ale na 3 kv mi to robí problém, napr. vytvoril som skúšobný consist 151-018+EC120 z nového modelu a kabíny a keď spustím MSTS a s vlakom sa rozbehnem na hocijakú rýchlosť dokola sa spúšťa zvuk nábehu ventilátora, neviete niekto prečo? Zvuky používam od Jacka, stiahol som ich z Pppollovej stránky.Dík za pomoc.

a je to v nárazníku! :cry:
když si pustím do světa tu lokomotivku, tak vše de v pohodě,ale když přepnu pohled který je venku,tak se mi to sekne a je to v -----------
neví někdo co je stím? :study:

No to víš, že to je problém s těma stínama.

Ad Dusso. Jacek má zvuky hotový, jenom se s Bobem ten tým zvukařů hádal jak to má řvát a neřvát. proto to ještě není vydaný

Čouda napsal:
No to víš, že to je problém s těma stínama.

Ad Dusso. Jacek má zvuky hotový, jenom se s Bobem ten tým zvukařů hádal jak to má řvát a neřvát. proto to ještě není vydaný
No jo no. Hotové byly v létě. "Neřešitelný" problém nastal, když jsem se rozhodl to pustit mezi více lidí, aby napsali připomínky. Najednou se ozval třeba strojvedoucí, který na 150 a 151 jezdí, že některé zvuky jsou špatně. Ale podle hlavního testera to bylo správně. Totéž 350. Komu teda věřit? Nakonec všichni testeři odpadli, resp. ustoupili jednomu, který si prosadil svou.
V každém případě od léta jsem na to nesáhl a vývoj je zase dál. Díky binu fungují kompresory a je potřeba je upravit u každé řady. Vymyslel jsem lepší ozvučení brzdových zdrží, ale zase je třeba to dělat řadu po řadě. A zkoušet a zkoušet.

Zatím bude muset stačit nový balík zvuků pro diesly.
Jedno je ale jisté. Napříště u jakýchkoliv zvuků nebude žádné rozesílání testerům. Co člověk, to jiný názor a já mám jenom jedny nervy. Aktualizace se dá udělat kdykoliv, tak proč se rozčilovat :idea:

Abo v pořádku. nejlepší by bylo zajít za fírou přímo a poslechnout si ty zvuky a nebo si t nechat vysvětlit. popravdě co stroj to taky jiný zvuk, takže asi dohodnout se bude utopie.Chápu, že seVám nechce vydávat muzeum, ale update na 150/151/350 a 121-141 prostě potřebujeme. Tena rachot nápravových převoovek. wou vov ou wou vou vov vov to strašně chybí. Stejně tak ty ventilátory nejsou toliik slyšet. CO jsem vysledoval rozdíl mezi 151/350, tak na 350tce nejsou slyšet trakčáky a jenom máolo je slyšet rámus ventilátorů. Tam si člověk přopadá jako v osobním automobilu.151 je trochu hlučnější a jsou slyšet trakčáky. To řve to je slyšet, ale jak říkám, chtělo by se to svíst a dělat to podle konkrétního stroje přímo.

Najlepšie by bolo keby sa vyjadrili aspoň rušňovodiči čo sú sem prihlásení.No a samozrejme by bolo dobré túto debatu viesť v príslušnom vlákne.

duuso: Máš na mysli niekoho konkrétneho? :) Ja som mal dávnejšie pripomienky, čo je v skutočnosti inak (aj zvuky, aj výkon), ale pán tester mal svoje tabulky. Odvtedy sa k ničomu nevyjadrujem a som vďačný za každú prácu od kolektívu.

Díky vám za ty engy ačkoliv to hodně prokluzuje, tak ta záchranka co neskáče při překročenej rychlosti se mi sakra hodí! Protože než sejdu z toho výkonu tím pomalym rajčákem, tak to prostě trvá no. Doufám, že ten eng si nepřepíšu až je dá Šemora do trainsetu... :bounce:

Nuže opakovane by som hodil do placu otázku:Fungujú Vám zvuky ventilátorov 150/151 s novými engmi korektne?

Modely sú krásne, akurát by som mal jednu jedinú pripomienku... okná na čele mi prídu hodne ďaleko od seba... v skutočnosti to na betón tak nieje... ale ja nechcem rípať, ani kritizovať... modely sú ináč nádherné...

Zdravím,musím pogratulovat autorům za 150,151 a 350 jsou opravdu skvělé a dobře vypadají.Už nám do kompletu chybí jen Olympiská a pomocte dětem s kuřetem na stranách.Aspoň teda myslím a to by měly být zatím všechny co patří do skupiny Skiny na el.lokomotivy v provozu čd.Oba dva co jsem jmenoval jsou myslím na 362,ale nejsem jsi jistý možná že jsou na 363.Ale tím si nejsem jist..Lukáš Mach

KimiR napsal:
Zdravím,musím pogratulovat autorům za 150,151 a 350 jsou opravdu skvělé a dobře vypadají.Už nám do kompletu chybí jen Olympiská a pomocte dětem s kuřetem na stranách.Aspoň teda myslím a to by měly být zatím všechny co patří do skupiny Skiny na el.lokomotivy v provozu čd.Oba dva co jsem jmenoval jsou myslím na 362,ale nejsem jsi jistý možná že jsou na 363.Ale tím si nejsem jist..Lukáš Mach
363 078-7 Olympiáda
363 084-5 Pomozte dětem

Back
Nahoře