Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

klimi napsal:
By ses divil.Navíc ta čísla máš špatně.Detvan je 144,145.
Někdy se právě na sudém Detvanovi objevuje 150.Naposled to byla myslím 150 026.

tam jsem myslel Odru,tu 142,143.Lukáš

Ano má Vmax 160, ale má ty převody do rychla, takže od 120 vejš by to nebylo líny, jako když si tam necháš eng ze 150 a budeš chtít jet 140.

Když už tu tak hezky povídáte o 150 a 151, tak sem přidám jeden postřeh o reklamních nátěrech. Včera jem na ústeckém Západě viděl 742 v nátěrech ČD Carga. Kabina měla tmavě modrou barvu a zkytek kapoty byl světle modrý.

Mám fotografie na nějkého Bohumínského "Cargáka" 742. Dal mi je tenkrát DH v Bohumíně. popravdě mám ještě 742 TSS ale kdy se budou dělat netuším. Sám mám jiné priority a fotek toliká, že nevím kam skočit.

Som si isty ze Zsoltee sa o to postara ako aj o ostatne doteraz. Chce to len cakat. Ono to do Pesti zachadza a oni to tam chodia fotit.

AirVolk napsal:
Som si isty ze Zsoltee sa o to postara ako aj o ostatne doteraz. Chce to len cakat. Ono to do Pesti zachadza a oni to tam chodia fotit.
Nafoceno už jest trochu dříve díky jistému Markosiosovi z Vídně .... Ten poslal nové detailní fotky České a Polské EU 2008

Nevím zda to tu nebylo již řešeno, ale nebyly by ty krásné modely 150, 151 a 350, k mání bez toho strojvůdce, ono ta figurka tam vypadá blbě, když se jede druhým čelem dopředu.Díky za odpověď

DJ LA DÉFENSE napsal:
Nevím zda to tu nebylo již řešeno, ale nebyly by ty krásné modely 150, 151 a 350, k mání bez toho strojvůdce, ono ta figurka tam vypadá blbě, když se jede druhým čelem dopředu.Díky za odpověď
Stačí editovat .s soubor v shape editoru a najít MATRIX MIRRORARMLEFT1 a zadat ho takle a fíra tam není

matrix MirrorArmLeft1 ( 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4.0624e-005 2.43172 0 )

Ad DH: To víte, pořád se něco děje....

To všichni a kdopak s oblibou pronášel tuto větu takovým huhńavým hlasem a v kterém filmu?

Robo napsal:
David Hájek napsal:
pořád se něco chystá.Jen fotografií je pomálu. :wink: :D

Skôr by som povedal, že fotografií je dosť, len nie je správnych ľudí. :)

Treba si uvedomiť, že nafotiť 350 neni tak jednoduché. Buď lieta nonstop hore dole, čo je na ňu samozrejme veľa a potom stojí v dielni, kde sa fotiť nedá. Ak ju vytiahnú z dielní, tak ide hneď na vlak... Väčšinu prestojov majú v noci. Ak aj sa podarí, že konečne niekde stojí, kde okolo nej nič neni, tak treba správne počasie a to nehovorím o tom, že ak chcem konkrétny stroj, tak toto všetko skľbiť dokopy je jednoducho nonsens. Pár kusov mi vyšlo nafotiť, chcem ďalšie, ale chce to jednoducho vela času. Dnes som bol pre 350 019 po umývaní, čo chcel Airvolk, preháňali ma krížom-krážom, zabite ma, ale nemal som kedy ju nafotiť na skin. Inokedy keď sa ponáhlam, tak stojím pri "modrom" pol hodinu...

Ahoj mstsáci,opět nám do zbírky reklamních skynů přibylo dalších 18 strojů.Že neuhodnete které :?: :wink:

Opověď je tady http://www.zelpage.cz/zpravy/6047

Takže tvůrci těchto mašinek hurá do nich :D
Měj te se Lukáš Mach

Naposled editoval moderátor:
Přesně tak, trošku si zaspal dobu. Včera vyšel poslední kousek do sbírky a tak jsem si to kontroloval a skutečně už jich je všech 18 i v MSTS.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře