Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

Na první pohled jsem se do ní zamiloval... :D Ne, vážně - na první pohled to vypadá o hodně více než dobře, už se těším na pohledy další a především až ji proženu v MSTSku ;)

Hekl: Že bych se naučil dělat aktivity aby měla první výkon na Plzeň-Klatovy? :) Jen škoda, že dneska je ta mašinka už trošku zašlejší, tenhle skin budiž vzpomínkou na blýskavé kuře.

Olympiáda dopadla hůře, dneska jsem jí měl na rychlíku... špinavá je, no :(

Nebudem preháňať keď napíšem že Hekl sa vypracoval na pána skinára....Dole klobúk hochu takéto práce len zdobia náš web.

Zdravím, chtěl sem pouze upozornit že u modelu 151 018 chybí žaluzie pro kompresor v levé bočnici lokomotivy, tzn že vypadá jako ř. 150. Ostatní loko 151 ji mají.

fíííííra napsal:
Zdravím, chtěl sem pouze upozornit že u modelu 151 018 chybí žaluzie pro kompresor v levé bočnici lokomotivy, ... .

Zdravím,
tak to je v pytli.Já si toho všiml zhruba po třech týdnech při pohledu na screen,který je na Jardově stránce.:) K Fííííírově pozdnímu odhalení zřejmě také přispěl fakt,že se právě "osmnáctka" po nehodě ve Studénce stala "smutně" slavnou.
Fíííííra tedy vyhrává první cenu /můj obdiv :D/ a já zhruba po devíti měsících přiznávám mé pochybení při tvorbě textur.

David

Naposled editoval moderátor:
David Hájek: Ta Studénka je fakt, prostě sem jel smuteční jízdu za 018 na EC 108 a v při té jízdě, po zastavení v Hranicích na Moravě sem si toho všiml. Do Studénky sem spíš jezdil s reklamníma mašinama.

Trochu OT , ale predpokladám že 018 ide do šrotu....,alebo ju ešte chcú zachrániť ?

dem napsal:
Trochu OT , ale predpokladám že 018 ide do šrotu....,alebo ju ešte chcú zachrániť ?
Vyberou se náhradní díly a pak ji rozřežou, nahradí ji 150 023, která bude rekonstruována na 151 023.

Dem: asi narážíš na po sobě jdoucí inventární čísla lokomotiv, které zanikly násilným poškozením. ES499.0009 a 010 (SK) a E499.2017 a 018 (CZ)

Back
Nahoře