Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Pak už jen záleží na domluvě a kompromisech, ale to by jsme měli spíš dát do vlákna pro pana Plzáka.
StrojvedouciDoBoha napsal:Já bych to shrnul asi takhle:
Motorový kurz->dílna->vozmistři->V06->jízdní zácvik->zákonité->V08->seznání->ježdění + rozšiřovaní znalosti řad a seznání
Ivan.ps napsal:Skús ísť do depa za prednostom a on ti už povie či berú ľudí, atď...
Vrbam napsal:Ivan.ps napsal:Skús ísť do depa za prednostom a on ti už povie či berú ľudí, atď...
A jestli nemáš smysly v pořádku tak to nemá smysl ...
Věta z filmu Kalamita, kdo nezná.
Hele mě je 16 let ve středu dělám povinnou vstupni lékařskou prohlidku na zaměření strojvedoucího. Dělam ji uz teď kvuli stipendijnímu programu ČéDés. Tak ti ve středu, nebo až budou výsledky hotovy můžu dát vědětIceMcLaren napsal:Vdaka, jediny problem mam ten ze nosim okuliare, ale to kvoli tomu, ze ked sedim pri telke a pocitaci tak sa mi vysusaju oci. Aspon tak mi to povedala doktorka.
A este to ze sa zajakavam sem tam.
Nebude to vadit?
ESoO45-6 napsal:Hele mě je 16 let ve středu dělám povinnou vstupni lékařskou prohlidku na zaměření strojvedoucího. Dělam ji uz teď kvuli stipendijnímu programu ČéDés. Tak ti ve středu, nebo až budou výsledky hotovy můžu dát vědětIceMcLaren napsal:Vdaka, jediny problem mam ten ze nosim okuliare, ale to kvoli tomu, ze ked sedim pri telke a pocitaci tak sa mi vysusaju oci. Aspon tak mi to povedala doktorka.
A este to ze sa zajakavam sem tam.
Nebude to vadit?![]()