Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když je letmo, tak většinou ano.LuděkD napsal:Já jsem myslel, že strojvedoucí to má tak, že jezdí většinou vlakem jednu a tu trasu (třeba Brno - Praha), občas nějaký jiný. Ale to pokaždé jede jinou trasu a jiným vlakem?
V turnusech taky.Mondeo napsal:Když je letmo, tak většinou ano.LuděkD napsal:Já jsem myslel, že strojvedoucí to má tak, že jezdí většinou vlakem jednu a tu trasu (třeba Brno - Praha), občas nějaký jiný. Ale to pokaždé jede jinou trasu a jiným vlakem?
Aha, já myslel, že ti to zatrhli. Tenkrát jsi tady psal, že jsi jim odmítl podepsat jakési lejstro a od té doby jsi v Břeclavi nebyl...Dráčik napsal:Ja mám Břeclav už vyše roka.
No tak to jsi první slovenský majster s vlastní sekretářkouDráčik napsal:Ano viem, nepodpísal som zníženie zahraničných diét z 25% na 19%. Asi pred mesiacom som dostal túru do Břeclavy a keď som si bol pre Kč diéty, tak som s úžasom zistil, že to podpísané mám....
Martens napsal:No tak to jsi první slovenský majster s vlastní sekretářkouDráčik napsal:Ano viem, nepodpísal som zníženie zahraničných diét z 25% na 19%. Asi pred mesiacom som dostal túru do Břeclavy a keď som si bol pre Kč diéty, tak som s úžasom zistil, že to podpísané mám....![]()