Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
...ani si nepredstavuj, lebo som si to vedela vždy zariadiť tak,že som chodila "cikať" kultúrne na WC. Aj my zme čakali mnoho hodín v Lipovej u Chebu, či v Křimiciach pred Plzňou-všade bola dopravná kancelária s WC,na ktorý som nebola lenivá si dojsť (dnes to ide tiež,keď sa dohovoríš a urobíš čo máš pre zaistenie vlaku - ale dá to robotu a tak je niekedy jednoduchšie "vytŕčať"). Len sa podivujem, že sa takýmto somarinám venuje na týchto stránkách toĺko pozornosti,ako keby nemali rušňovodiči inú tému,či problémy.Asi nie si rušňovodič-prepáč.Tax napsal:haan napsal:... že jsem neměla vůbec žádný problém s tím jak a kdy se jít vyčůrat ...
...tam stáli často aj 3 - 4 vlaky s laminátkami na čele pred odchodovými návestidlami nezriedka aj viac hodín. Tam bol čurajúci strojvodca vytŕčajúci svoj vercajch z dverí pomerne bežný obraz. Teba si tam neviem predstaviť...
haan napsal:Asi nie si rušňovodič-prepáč...
haan napsal:... Mimochodom, vytŕčajucu babu u dialnice či cesty nevidíš - vždy si to dokážu zaistiť slušnejšie ...
Nie,nie, nie som povojnový presídlenec-to bola moja mama,keď sa vydala do Čiech za robotou, a tu si ma aj urobili,ale vychovali ma babka s dedom z Omšenia u Trenčianských Teplíc,aj ujco,ktorý robil rušnovom depe v Trenčianskej Teplej.Tax napsal:haan napsal:Asi nie si rušňovodič-prepáč...
Nie, nie som, len občas sa votriem na stanovište niektorého historického stroja
haan napsal:... Mimochodom, vytŕčajucu babu u dialnice či cesty nevidíš - vždy si to dokážu zaistiť slušnejšie ...
Budeš sa diviť, ale videl som aj to, len som nemal poruke foťák - to je zákon schválnosti, vždy chýba, keď je vidieť niečo zaujímavé či pikantné.
Ty si povojnový presídlenec, alebo si Ťa na západ Čiech odviedli manželské povinnosti ?
dvacka napsal:Dobrý den,
chci se zeptat, na jakou školu mám jít na strojvedoucího.
Jestli mi postačí v Šumperku průmyslová škola(obor elektro), ... .
E499_2002 napsal:Já nevím....