Textové editory pro MSTS

Bobe a ty znáš tuhle hlášku?

You don't have permission to access /zip/notepad2.zip on this server.

Je na tebou uvedeném odkazu když chceš zde citovaný program stáhnout.

No nevím, již kdysi se tady někým navrhl PSPad, používám ho a je také grátis.
P.S. Pokud trváš na komunikaci v cizích jazycích, prosím jen španělštinu, případně angličtinu. Ruština je podle mne hromada nelogických bukvic.
Karel

ok1dnh napsal:
No nevím, již kdysi se tady někým navrhl PSPad, používám ho a je také grátis.
P.S. Pokud trváš na komunikaci v cizích jazycích, prosím jen španělštinu, případně angličtinu. Ruština je podle mne hromada nelogických bukvic.
Karel
Jo to je pravda a docela jednoduše se tam dá doplnil zvýraznění syntaxe a klíčových pro MSTS (u Contextu je to už hotové).

PSPad používám už asi tak 4 roky i na PHP, SQL a další šílenosti a jsem s ním fakt spokojen.

Ppoollll napsal:
Martens napsal:
Jo to je pravda a docela jednoduše se tam dá doplnil zvýraznění syntaxe a klíčových pro MSTS (u Contextu je to už hotové).

PSPad používám už asi tak 4 roky i na PHP, SQL a další šílenosti a jsem s ním fakt spokojen.

Pokud to doplnění pro rozpoznání syntaxe MSTS máš tak co takhle ho někde zpřístupnit?

Bobe - napiš si v okením notepadu všechny české znaky (horní řadu kláves), ulož to a pak to otevři v ConTEXTu. Vidíš to samé? Já teda ne.

Pokud to samé udělám v ConTEXTu a následně otevřu v notepadu tak také není kódování vpořádku. O tohle mi jde.

Editor MSTS

Když jsme u těch editorů, vyrobil jsem si taky takový maličký. Je to MDI aplikace, mělo by to jít i asociovat s připonou. Je to jen první verze, uvidím jetli to bude mít cenu dále rozvíjet.
Stáhnout se to dá zde:
http://www.pool-magic.net/msts/msedit.htm

Naposled editoval moderátor:
Diskuse na toto téma poněkud utichla, ale dovoluji si P.T. příznivce MSTS upozornit na textový editor SCRIBE, který je součástí programu CONVOI. Kromě jiného čísluje řádky a umožňuje barevné nastavení např. proměnných a jejich hodnot, syntaxe, komentářů, klíčových slov apod. Obsahuje rovněž základní vyhledávací funkci aj.

Zdravim laickou i odbornou veřejnost. Již delší dobu se snažím vypátrat prográmek, který by byl schopen hromadné změny části textů v txt souborech - konkrétně v eng a wag souborech změny linků na cvf či sms soubory.

Pokud by to bylo použitelné i obecně, tzn. určit si kořenový adresář, filtr na typ souborů, prohledávání rekurzí, bylo by to fajn.

Zatím jsem bohužel nic takového nenašel a než si to začnu psát sám ( považte, že po 11 hodinách programování denně v práci není programování doma po nocích až takový relax :-)), tak se ptám ještě tady.

Díky za tipy.

Martens napsal:
Zdravim laickou i odbornou veřejnost. Již delší dobu se snažím vypátrat prográmek, který by byl schopen hromadné změny části textů v txt souborech - konkrétně v eng a wag souborech změny linků na cvf či sms soubory.

Pokud by to bylo použitelné i obecně, tzn. určit si kořenový adresář, filtr na typ souborů, prohledávání rekurzí, bylo by to fajn.

Zatím jsem bohužel nic takového nenašel a než si to začnu psát sám ( považte, že po 11 hodinách programování denně v práci není programování doma po nocích až takový relax :-)), tak se ptám ještě tady.

Díky za tipy.

Homesite Pro to umi. Ale my mame placeny. Myslim, ze se demo da stahnout.

Mám dojem, že prográmek měnící odkazy v eng a vag na cvf a sms soubory se nachází na jedněch dánských stránkách. Já se jím před několika měsící trochu zabýval, leč usoudil jsem brzy, že se mi čas věnovaný jeho pochopení a zprovoznění nevyplatí. V trainsetu mám pouze vozidla ĆSD a ty se dají obhospodařit pomocí texťáku nebo MSTSedit (ten kontroluje i závorky), jsem spíše sběratelem domečků, stromů a podobných objektů.

No mi jde o to, že mám ve svém trainsetu i skiny, které nejsou v TBP a již z minulosti měly nasměrovány zvuky a kabinu na něco, co bylo v té době dostupné, ale dnes už to není aktuální. A potřebuji prostě hromadně v neurčné skupině souborů zaměnit text za jiný .... Jirko a nemáš prosím Tě, náhodou někde link na dané stránky?

Back
Nahoře