Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo to je pravda a docela jednoduše se tam dá doplnil zvýraznění syntaxe a klíčových pro MSTS (u Contextu je to už hotové).ok1dnh napsal:No nevím, již kdysi se tady někým navrhl PSPad, používám ho a je také grátis.
P.S. Pokud trváš na komunikaci v cizích jazycích, prosím jen španělštinu, případně angličtinu. Ruština je podle mne hromada nelogických bukvic.
Karel
Ppoollll napsal:Martens napsal:Jo to je pravda a docela jednoduše se tam dá doplnil zvýraznění syntaxe a klíčových pro MSTS (u Contextu je to už hotové).
PSPad používám už asi tak 4 roky i na PHP, SQL a další šílenosti a jsem s ním fakt spokojen.
Pokud to doplnění pro rozpoznání syntaxe MSTS máš tak co takhle ho někde zpřístupnit?
Martens napsal:Zdravim laickou i odbornou veřejnost. Již delší dobu se snažím vypátrat prográmek, který by byl schopen hromadné změny části textů v txt souborech - konkrétně v eng a wag souborech změny linků na cvf či sms soubory.
Pokud by to bylo použitelné i obecně, tzn. určit si kořenový adresář, filtr na typ souborů, prohledávání rekurzí, bylo by to fajn.
Zatím jsem bohužel nic takového nenašel a než si to začnu psát sám ( považte, že po 11 hodinách programování denně v práci není programování doma po nocích až takový relax), tak se ptám ještě tady.
Díky za tipy.