Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Yo. U mne na webu :idea:Davidus napsal:Zdravím. Jsou někde k mání tyto vozy?
Chystám sa spehľadniť web, porozdelovať vagóny od lokomotív, trocha to poaktualizovať a doplniť chýbajúce ... ale všetko má svoj čas a sú aj dôležitejšie veci, než MSTS a web.Davidus napsal:Díky. Musel jsem to přehlídnout, protože jsem tam poprvé našel pouze AB a jídelní. Teď už je mám všechny.
Az myslíš tie tmavozelené v štandardnej vagónovej zeleni, tak netreba fotky, stačí premaľovať Pikkove ČSD skiny nápisom a logom ŽSR ... robota na 10 minút aj s prepísaním nazvov a wag súboruDavidus napsal:Asi jsi to trošku nepochopil. Chci je vyrobit, tak proto se ptám na fotky..... Pokud máš nějaké, mám zájem.
Spíš moje z http://www.train-sim.cz . Ty Pikkovy verze mají černý rám, to bylo jen v 60. a 70. letech.Tax napsal:Az myslíš tie tmavozelené v štandardnej vagónovej zeleni, tak netreba fotky, stačí premaľovať Pikkove ČSD skiny nápisom a logom ŽSR ...
Alebo tak ... aj to je riešenie. Každopádne práca na pár minútJacek napsal:Spíš moje z http://www.train-sim.cz . Ty Pikkovy verze mají černý rám, to bylo jen v 60. a 70. letech.Tax napsal:Az myslíš tie tmavozelené v štandardnej vagónovej zeleni, tak netreba fotky, stačí premaľovať Pikkove ČSD skiny nápisom a logom ŽSR ...
Nápisy sú tam presne tie isté ako teraz u ZSSK, len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku alebo aj bez neho - v podstate platí to, čo platilo u ČSD do roku 1992, takže zmeníš len nápis ČSD na ŽSR a možno domovskú stanicu. To už odkukáš z vozov ZSSK - dislokácia vagónov sa celkom určite nezmenilaDavidus napsal:Tohle mě taky napadlo, ale aspoň jedna fotka by se hodila, abych věděl, co všechno tam napsat. A když nebude, tak to nějak zvrznu.....
A pochopitelně celé číslo vozu :!: A je nejen na skříni, ale i na podvozkuTax napsal:Nápisy sú tam presne tie isté ako teraz u ZSSK, len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku alebo aj bez neho - v podstate platí to, čo platilo u ČSD do roku 1992, takže zmeníš len nápis ČSD na ŽSR a možno domovskú stanicu. To už odkukáš z vozov ZSSK - dislokácia vagónov sa celkom určite nezmenila
Tax napsal:Nápisy sú tam presne tie isté ako teraz u ZSSK, len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku alebo aj bez neho - v podstate platí to, čo platilo u ČSD do roku 1992, takže zmeníš len nápis ČSD na ŽSR a možno domovskú stanicu. To už odkukáš z vozov ZSSK - dislokácia vagónov sa celkom určite nezmenilaDavidus napsal:Tohle mě taky napadlo, ale aspoň jedna fotka by se hodila, abych věděl, co všechno tam napsat. A když nebude, tak to nějak zvrznu.....
Myslím si, že už jasnejšie to nešlo napísať :Robo napsal:Si si istý s nápisom ŽSR v mieste loga ZSSK ? Bo ja nie. Pamätám si ho v strede vozňa a to už ako si správne napísal, v rámiku, ale bez. Tuším nápis bol žltou a niekde aj bielou farbou.
Z toho jasne vyplýva, že na zelenom voze nápis ČSD zatrie a na jeho miesto dosadí nápis ŽSR, či už v rámiku alebo aj bez neho.Tax napsal:zmeníš len nápis ČSD na ŽSR
Podobne.Robo napsal:To si napísal predtým, to je v poriadku, no ja som reagoval len na toto:
"... len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku... ". Pouč mňa neznalého, kde všade sú loga ZSSK porozhadzované. Prajem príjemný deň.