Rychlíkové vozy ŽSR

Díky. Musel jsem to přehlídnout, protože jsem tam poprvé našel pouze AB a jídelní. Teď už je mám všechny.

Davidus napsal:
Díky. Musel jsem to přehlídnout, protože jsem tam poprvé našel pouze AB a jídelní. Teď už je mám všechny.
Chystám sa spehľadniť web, porozdelovať vagóny od lokomotív, trocha to poaktualizovať a doplniť chýbajúce ... ale všetko má svoj čas a sú aj dôležitejšie veci, než MSTS a web.

Až bude čas tak spravím také vozy... ak vydržíš tak určite budú, len treba vydržať... ako som už spomínal čo chvíľa to končím strednú a treba sa dačo aj poučiť...

Asi jsi to trošku nepochopil. Chci je vyrobit, tak proto se ptám na fotky..... Pokud máš nějaké, mám zájem.

Davidus napsal:
Asi jsi to trošku nepochopil. Chci je vyrobit, tak proto se ptám na fotky..... Pokud máš nějaké, mám zájem.
Az myslíš tie tmavozelené v štandardnej vagónovej zeleni, tak netreba fotky, stačí premaľovať Pikkove ČSD skiny nápisom a logom ŽSR ... robota na 10 minút aj s prepísaním nazvov a wag súboru

Tax má pravdu... veď tak som to chcel spraviť... načo fotky... "akú mala, takú dala"...

Tax napsal:
Az myslíš tie tmavozelené v štandardnej vagónovej zeleni, tak netreba fotky, stačí premaľovať Pikkove ČSD skiny nápisom a logom ŽSR ...
Spíš moje z http://www.train-sim.cz . Ty Pikkovy verze mají černý rám, to bylo jen v 60. a 70. letech.

Naposled editoval moderátor:
Jacek napsal:
Tax napsal:
Az myslíš tie tmavozelené v štandardnej vagónovej zeleni, tak netreba fotky, stačí premaľovať Pikkove ČSD skiny nápisom a logom ŽSR ...
Spíš moje z http://www.train-sim.cz . Ty Pikkovy verze mají černý rám, to bylo jen v 60. a 70. letech.
Alebo tak ... aj to je riešenie. Každopádne práca na pár minút

Naposled editoval moderátor:
Tohle mě taky napadlo, ale aspoň jedna fotka by se hodila, abych věděl, co všechno tam napsat. A když nebude, tak to nějak zvrznu.....

Davidus napsal:
Tohle mě taky napadlo, ale aspoň jedna fotka by se hodila, abych věděl, co všechno tam napsat. A když nebude, tak to nějak zvrznu.....
Nápisy sú tam presne tie isté ako teraz u ZSSK, len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku alebo aj bez neho - v podstate platí to, čo platilo u ČSD do roku 1992, takže zmeníš len nápis ČSD na ŽSR a možno domovskú stanicu. To už odkukáš z vozov ZSSK - dislokácia vagónov sa celkom určite nezmenila

Tax napsal:
Nápisy sú tam presne tie isté ako teraz u ZSSK, len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku alebo aj bez neho - v podstate platí to, čo platilo u ČSD do roku 1992, takže zmeníš len nápis ČSD na ŽSR a možno domovskú stanicu. To už odkukáš z vozov ZSSK - dislokácia vagónov sa celkom určite nezmenila
A pochopitelně celé číslo vozu :!: A je nejen na skříni, ale i na podvozku

Tax napsal:
Davidus napsal:

Si si istý s nápisom ŽSR v mieste loga ZSSK ? Bo ja nie :lol: . Pamätám si ho v strede vozňa a to už ako si správne napísal, v rámiku, ale bez. Tuším nápis bol žltou a niekde aj bielou farbou.

Robo napsal:
Si si istý s nápisom ŽSR v mieste loga ZSSK ? Bo ja nie :lol: . Pamätám si ho v strede vozňa a to už ako si správne napísal, v rámiku, ale bez. Tuším nápis bol žltou a niekde aj bielou farbou.
Myslím si, že už jasnejšie to nešlo napísať :
Tax napsal:
zmeníš len nápis ČSD na ŽSR
Z toho jasne vyplýva, že na zelenom voze nápis ČSD zatrie a na jeho miesto dosadí nápis ŽSR, či už v rámiku alebo aj bez neho.

To si napísal predtým, to je v poriadku, no ja som reagoval len na toto:
"... len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku... ". Pouč mňa neznalého, kde všade sú loga ZSSK porozhadzované. Prajem príjemný deň.

Robo napsal:
To si napísal predtým, to je v poriadku, no ja som reagoval len na toto:
"... len namiesto loga Pinocchio je tam nápis ŽSR buď v rámiku... ". Pouč mňa neznalého, kde všade sú loga ZSSK porozhadzované. Prajem príjemný deň.
Podobne.
No jo ... predsa pinocchio na zelených vozoch nie je, ale inak pravda, pinocchio je nesymetricky na ľavej strane bočnice, kým nápis ŽSR musí byť v strede. Ale návod patrí k zeleným vozom ČSD, takže je to jasné, že tvorca bude premaľovávať nápisy ČSD na ŽSR, nič iné. Je jedno, či bude ŽSR s rámikom, alebo bez neho, to už záleží na konkrétnej situácii

Back
Nahoře