MSTS očima Trainzáka (a naopak?)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Duhovka jezdí, protože, jak jsem se někde dočetl, byla prodloužena smlouva na tu reklamu, a to z důvodu, že je opravdu povedená a snad to má jít někam do nějaké soutěže. Ale o tom blíže už nic nevím.

Vážení přátelé, všem vám přeji krásné prožití svátků vánočních, bohatého ježíška a šťastný celý nový rok 2007.

Naposled editoval moderátor:
Churchill napsal:
Vážení přátelé, všem vám přeji krásné prožití svátků vánočních, bohatého ježíška a šťastný celý nový rok 2007.
Tak a vánoce jsou tady......svátky stresu, shánění, každoročního pracovního šílenství na konci roku....

Takže si jich taky užijte raději netradičně v klidu a pohodě, bohatého ježíška, ať se vás štěstí a pohoda drží zuby nehty a a hlavně spoustu dobrých a přínosných nápadů v MSTS, který nás všechny spojuje .....

pf2007.jpg

Naposled editoval moderátor:
Děkuji všem, kteří mi na email zaslali vánoční přání. :) :) :) (popravdě řečeno - nečekal jsem to)
Zrovna stahuji trať CD_180 (Plzeň - Furth im Wald) Mám malý dotaz, kvůli tomu, do jakého "chlívku" to rozbalit. Je to verze "BP", nebo "X" ? Já to mám dělené na: BP, X, CSR, X_3.17, Orig. :)
Děkuji.

Zdravím všechny. Teprve nyní, v dnešní pokročilé MSTS době, jsem si stáhl trať Křižany-Borová. Musím říct, že co se týče instalace, je to nejlepší instalační provedení, jaké jsem v letité zkušenosti s MSTS měl. Absolutně bezproblémové a jednoduché (i v tom mém souborovém bordelu :-) ), vše funguje hned napoprvé jak má. Autorovi dííííky, myslím, že by se ostatní mohli od této instalace přiučit. :-) Mnohokrát jsem měl při instalaci ostatních tratí nepochopitelné potíže, ale zde naprosto super. Pane Autore - poklona :-)

Back
Nahoře