Ladění zssk 350

nebulus napsal:
Martens: Kupodivu je to takmer čitatelné :eek: Na rozumnú viditelnosť by sa musel počet riadkov na stranu znížiť, takže zase by aktivitári museli vyrábať aj fiktívne polstrany SJR.
Nebolo by jednoduchšie keby Džordž upravil klávesu F10 ( alebo inú ) a zobrazil by sa SRJ v nejakom okne?

No upřímně, docela na to mžourám....ale to může být i po těch 10,5 hodinách čumákování do monitoru v práci....a ikdyby - znamenalo by to, aby se aktivitáři naučili to distribuovat a Džodrž taky dodělal do Binu jednoduchou implementaci těchto sešiťáků....a hlavně jejich jednoduché používání i pro laika....

Ta F10 je daleko přijatelnější, ale zase postrádá spoustu informací ze sešiťáku. Prostě a jasně - u mne na plné čáře zatím vyhrává tištěná strana na A5 položená před monitorem - s maximálním možným komfortem.

Naposled editoval moderátor:
Martin, úprimne povedané s tých všetkých údajov, čo sú v ZCP (SJŘ), ma zaujímajú aj tak len tie, čo sú pod F10 a v msts duplom. Ale jedno je pravda, že originál ZCP pred sebou je originál.

bob57_cz napsal:
Dráčik napsal:
Keď si jazdil, tak si nemal nič na pulte? Niektorí tak vedia, že sú v robote, že keď treba napr. dať dole zberač, tak musia najprv upratať okolo prepínača. :D
Hej, mal.
Na stínítko lampičky jsem si dával ruského digibudíka, jako ty mobil.
Tady oceňuji, že je volné místo mezi rajčáky pro noty a bude možné tam ty noty vkládat podle aktuální aktivity.
Tak to jste měli vidět můj nepořádek na 451. Stůl předmnou plný. Ze zásuvky 220V jedna velká roztrojka a vodiče vedly do služebního magnetofonu, zesilovače, kontaktního grilu, kde jsme si vařívali ke snídaní párečky a k obědu řízečky. Dál se vařilo kafe a stolek byl plný. Pod okny jsem musel odsunout knihy předávky a VZ, abych tam mohl umístit služební reprobednu, aby "disko" bylo dobře slyšet i u kolegy. Fíra vedle se s místem už musel uskromnit.
Když se na stanoviště sápal kontrolní orgán, to byl vítr to vše uklidit.
Když chtěl jít bočními dveřmi, tak jsem se omluvil, že máme jen jedny klíče, aby šel dokola. Tím jsem získal čas a Hifi sestava do jeho příchodu byla schovaná. :lol: :lol:

Martens napsal:
Ta F10 je daleko přijatelnější, ale zase postrádá spoustu informací ze sešiťáku. Prostě a jasně - u mne na plné čáře zatím vyhrává tištěná strana na A5 položená před monitorem - s maximálním možným komfortem.
Veď mal som na mysly rozšírenie a prerobenie tabulky pod F10.

Je to jeden velký paradox,v autě můžeš mít rádio puštěný naplno,aniž by jsi slyšel např.sanitku a na mašině a i jinde na dráze se z rádia dělaly strašné problémy,přitom ze své zkušenosti můžu říct,že o noční je rádio relaxace.

Dráčik napsal:
Myslíš, že budú čitatelné?
Až budu mít ten cab, tak to vyzkouším.
Jak to zhruba nakreslil Mertens, mělo by to být o něco větší při zobrazení před oči. Ležící na pultu nemusí být čitelný.
Stejně jako měl Zbyněk na pomocníkovském pultíku panťáku hifi a gril a a a, mívali jsme bordel na pomocníkovském pultu i u "velikých" mašin ( lihový vařič, kastrůlky a hrníčky, dózy s kafem atd.), ale ten je mimo vizor, tak co tu řešit nějakou sterilitu ?

Jinak požadavek na rozšíření jízdního řádu má ode mne Džordž už dávno.
Nic nejde hned a není to žádná sranda, co kouzlí. Čekejme, co se povede.

AirVolk napsal:
Shader napsal:
inak z akej 350 je to fotené?

Myslim ze 12. Ta bola tusim pred myckou ked sme to fotili. Pokial je to robene s tych fotiek.
Milan, neni to 12- u focení téhleté 350 jsi nebyl - ale kolik 350 má stejný nátěr jako 014? Pokud jenom jedna, tak to bylo z ní.

Martens napsal:
AirVolk napsal:
Shader napsal:
inak z akej 350 je to fotené?

Myslim ze 12. Ta bola tusim pred myckou ked sme to fotili. Pokial je to robene s tych fotiek.
Milan, neni to 12- u focení téhleté 350 jsi nebyl - ale kolik 350 má stejný nátěr jako 014? Pokud jenom jedna, tak to bylo z ní.

Takze tamtie foto asi neboli pouzitelne. Inak v tom case ked ste to zhruba fotili boli okrem 001 a 002 vsetky rovnake. Teda aspon z vonku. Vnutri co masina to exemplar.

No ja sa každopádne neviem dočkať keď bude cab hotový Slintám už teraz

Takže dnes konečně nastal den D a můžete sosat novou kabinu na 350. Odkaz je na mých stránkách. A pro upřesnění dřívější diskuse, jedná se o 350004.
277908daa2c415237da3f583a34092d0.jpg

COPA ¨kadre hezký to je což o to, ale naprosto zbytečná. na co nám jsou 3 kabiny na 350tku? úplně k ničemu, kdyby se raději dělala kabina na 122/123 nebo na 121,141, nebo někdo upravil esáckou kabinu na peršing(s Honzou to máme v plánu, takže pokud na tom někdo pracujete raději se ozvěte ať nejsou duplicity a zbytečná práce)

Čouda napsal:
COPA ¨kadre hezký to je což o to, ale naprosto zbytečná. na co nám jsou 3 kabiny na 350tku? úplně k ničemu, kdyby se raději dělala kabina na 122/123 nebo na 121,141, nebo někdo upravil esáckou kabinu na peršing(s Honzou to máme v plánu, takže pokud na tom někdo pracujete raději se ozvěte ať nejsou duplicity a zbytečná práce)
Hehe, proč zbytečná, když každá kabina na 350 je jiná, ne? Alespoň se nenudíš a můžeš si zvolit.

Čouda:
Já tě vůbec nechápu. Na svých stránkách máš spoustu skinů, u kterých můžu říct, že jsou zbytečný, protože už máme jiný. Proč je tedy děláš? Odpověď znáš a ze stejného důvodu jsem já udělal tuto kabinu. Na jednu stranu puntičkářská realita a druhé napíšeš toto. Nikdo tě nenutí ji stahovat a jezdit s ní. Tečka.

Zdravím pánové až někdo udělá skin lokomotivy 350.004 tak si jí tam dám, ale užasný by bylo udělat třeba stanovište loko 350.001 s původním ovládání jízdy tlačítky. Nebylo by to špatné co?? :)

Deterio:
Je to na eng z TPB a ten má zatím jen jeden ovládaný sběrač (pokud se nepletu). Až bude dodělaný i druhý, tak vydám update kabiny.

Ale čo to tu vidím ? Je to ten istý Čouda, ktorý v minulosti tvrdil, že 750 346 nemôže používať Arwyho cab, lebo neodpovedá skutočnosti ? No kde sme ...

Back
Nahoře