Ladění zssk 350

Kabina vypadá nádherně, gratulace :) je nastavena na původní eng nebo na ten novější od modelu který je na stránkách pana Skůry?

No, teraz pozorne počúvaj Čouda: Radimova kabína, teda prevedenie s hnedou koženkou je síce veľmi pekná práca, ale toto prevedenie majú asi 3-4 kusy, ak chceš tak Dráčik Ti to sem presne vypíše, ostatné majú kabínu čiernu, teda prevedenie od Michala a ohľadom Tvojich rečí o zbytočnostiach? Máš síce peknú robotu ale mal by si niekedy rozmýšlať nad tým čo hovoríš, nemyslíš ? Už som si Tvoje nie bars inteligentné výlevy všimol dávnejšie...Ako by sa Ti páčilo, keby si sa nejakú dobu trápil na úkor svojho voľného času s nejakou vecou pre MSTS a konečne po jej vydaní nejaký ... napíše do fóra že je to zbytočná robota, také už je a pod.? Určite by Ti to elán do ďalšej práce nedalo, tak rozmýšľaj nabudúce čo napíšeš a neznevažuj prácu iných OK? Aj mňa osobne serie absencia kabíny na "uhelku" ale bohužiaľ to jazdí 800 km odo mňa.Ale myslím, že nie je problém to tam u Vás nafotiť.
p.s.:nechcem robiť flame ale nedalo mi nereagovať na ten príspevok.

zarkow napsal:
Kabina vypadá nádherně, gratulace :) je nastavena na původní eng nebo na ten novější od modelu který je na stránkách pana Skůry?
Michal tam psal, že je to zatím na stávající ladění u starých modelů s jedním sběračem - čili nikoliv na nové 350.

Michal napsal:
Čouda:
Já tě vůbec nechápu. Na svých stránkách máš spoustu skinů, u kterých můžu říct, že jsou zbytečný, protože už máme jiný. Proč je tedy děláš? Odpověď znáš a ze stejného důvodu jsem já udělal tuto kabinu. Na jednu stranu puntičkářská realita a druhé napíšeš toto. Nikdo tě nenutí ji stahovat a jezdit s ní. Tečka.

Jenomže všechny řady, co se běžně vyskytují na čd už máme a tak můžeme dělat skiny čeho chcem. už je s čím jezdit aby se stále tatáž lokomotiva neobjevovala v aktivitě stále dokola, zatímco některé kabiny stále chybí. nehaním práci to v žádném případě kabina je pěkná, ale pánové nemyslíte, že spíše než 3 kabiny na 350tku postřebujeme spíš kabinu na 121 141 122 123 to neexistuje.

Ad Dusso: kdypak jsem psal, že 750 346 nemůže jezdit s Arwyho cabem? já na tom nevidím nic nenormálního. Samozřejmě tento výcuc z příspěvku jsem napsal ale v souvislosti s rozdíly 750 753 nikoliv v souvislosti se 750 346. To za A a za B proč bych tuto psal a následně zveřejnil skin se směrováním na Arwyho kabinu a ještě se namáhal tam upravovat návěstní opakovač?

Veľmi pekná práca ten cab,aj som v kútiku duše dúfal,že sa čoskoro objaví :eek: .Takže ešte raz vďaka Michale,je to nádhera :wink:

Naposled editoval moderátor:
Ad Čouda:Ja som Ti o žiadnej 750 nepísal, aspoň vidím ako pozorne čítaš príspevky.

Couda: Proc delas skiny? Ja osobne v prvni rade pro sebe, ze se mi libi a ze je delat chci a ne proto, ze je nekdo chce :!: Pokud ti chyby kabina na 121 atd, proc si ji neudelas sam? :lol:

fíííííra napsal:
To by bylo dobrý, kdyby sem Dráčik napsal, kterej stroj má kterou koženku....

Lenže Dráčikova pamäť taká kvalitná neni. Čo viem určite tak 006, 007, 018, 019 majú hnedú, 001, 002, 003, 004, 005, 012 majú čiernu, ostatné neviem. Dokonca mám pocit, že 006 má na jednej strane čiernu a na druhej hnedú koženku.

Čouda: No comment...

Chlapi,kdo něco udělá pro MSTS si myslím,že za to stojí a ještě se dohadovat zbytečně!?
Michale velmi dobrá práce,jen pokračuj.
Každý by se měl věnovat čemu co ho táhne a pak vznikají ty nejlepsí věci.

Aha, omluva Dussovi, byl to Robo :wink:
Proč něudělám kabinu na 122? protože nemám fotky a tady ve třebový se to nafotit nedá. tady ta mašina stojí buď zamčená a nebo strojvedoucí dělá brzdu, píše papíry a jede. Tady platí pravidlo zbavit se vlaku co nejdřív. Takže bohužel. Mě tohle přišlo pouze jako plýtvání energiíí¨...

Čouda napsal:
Jenomže všechny řady, co se běžně vyskytují na čd už máme a tak můžeme dělat skiny čeho chcem.
Takže když neexistují kabiny všeho, co se vyskytuje na ČD, tak musíme dělat to, co chybí? Zamysli se nad sebou :!: :!: :!:

Všem ostatním děkuji za pochvalu a jsem rád, že se kabina líbí. V šuplíku mám ještě jedno překvapení, ale to zatím neprozradím. Až uzraje čas...

Příspěvky spojeny. M.

Mno asi tak. tebe baví jezdit se 130 nebo 122 nebo se 121 141 181s tím zastaralým cabem? To je z nouze cnost. tady nejde o to, že děláš cab na 350tku, ale těch máme dost a hlavně na již zmiňované řady potřebujem kabinu o to mi jde.

Musíš pochopiť jednu vec a to je tá, že každý robí to, čo sa mu chce, načo má chuť a hlavne k čomu má podklady, a vôbec nie preto, že to chce niekto iný alebo že také ešte nie je.Pokiaľ ja viem kabínu na 121/2/3 ešte nik nenafotil, teda logicky ani nemôže byť vytvorená.Takže tu vedieme zbytočnú debatu.

Je to zbytečná věc ta kabina na tu 350 004 myslím si že přednostnější kabiny jsou teď momentálně na stroje 122/3 a 130 které potřebujeme jako sůl jsou to prakticky nejrozšířenější lokomotivy po síti čd na stejnosměrnej trakci a mi nemáme kabiny neni to trochu ostuda. Kabiny sice máme ale v je to taková nouzovka. Takže čouda má pravdu bohužel.

duuso: Ja som si nevšimol nikde zákaz robiť hocikomu kabíny na hocičo. Ani Michalovi na 350, ani čoudovi na tie jeho, čo mu chýbajú. Veď keď ich súrne potrebujú, kde je problém?

Michal: Pekná práca.

Back
Nahoře