Miranův web

Jakou verzi MSTS používáte? (upřesnění podpory uživatelů)

• MSTS 1.4 orig

Hlasů: 1 100.0%
  • MSTS Bin 1.5.3 1 - 1.5.5

Hlasů: 0 0.0%
  • MSTS Bin 1.5.7

• MSTS Bin 1.6

• Hlasovalo členů
    1
  • Anketa bude ukončena: .
tak tuhle verzi mám... no ještě se s timnějak zkusim poprat, zatim dík všem za pomoc :wink:

Přeinstaloval jsem patch a už ty dveře fungujou jak mají :D

Tak konečně jsem se k něčenu dokopal a na mém webu můžete sosat CD451045 / 046 (modrá s červeným proužkem). Skin vytvořil Pikku a patří mu velké poděkování. No a mě můžete nadávat tady.

Miran: Neinstalujte pokud nepoužíváte MSTS Bin 1.6. Tak co teda mám dělat?

Vrbam napsal:
Miran: Neinstalujte pokud nepoužíváte MSTS Bin 1.6. Tak co teda mám dělat?

Jak jsem psal v jiném příspěvku:
Msts 1.4 Standardní instalace na ni lze individuálně downgradovat přepsáním sekce Lights v souboru *.eng podle původního modelu, jiné úpravy cabu ani jinde nejsou potřeba. Zadní pohledy přes model s označením _int jsem se rozhodl vyřadit. Pokud individálně někdo po tomto zatouží může si je pro sebe upravit podle původních modelů. Upgrade žádné soubory nemaže. Jen se musí ještě vyházet pohledy cesujícího z vložených dílů v případě žabotlamy.

Jinak verze bez Binu a s nižším než 1.6 jsem se rozhodl již nepodporovat.

Jeste jedna otazka Msts 1.4 a co když není ani to?

Naposled editoval moderátor:
MsTS 1.4 je original patch od MS ... teda ked to beha na 1.4. bude to behat aj na akejkolvek predoslej ... :wink:

JOHNZ napsal:
MsTS 1.4 je original patch od MS ... teda ked to beha na 1.4. bude to behat aj na akejkolvek predoslej ... :wink:
Není defaultní MSTS 1.0, upgrade od mirkvosoftu MSTS 1.1? A pak by to znaceni nesouhlasilo.

Vrbam napsal:
JOHNZ napsal:
Není defaultní MSTS 1.0, upgrade od mirkvosoftu MSTS 1.1?

Jde o první a taky poslední upgrade dostupný u Microsoftu! A to 1.4 vzniklo z toho, že je to uvedeno ve vlastnostech upgradovaného souboru train exe, i když MS na svých stránkách http://www.microsoft.com/games/trainsimulator/downloads.asp tvrdí něco jinýho. (klik pravým myšitkem a zvolit vlastnosti). To je tak těžký to pochopit?

Tak jsem koukal na web od mrkvosoftu a tam píšou jen "Train Simulator Update (Version 1.2)", tak nevím kde jste tu 1.4 vzali. Ale to je fuk, tak si hold přepíšu ty engy aby to chodilo.

Vrbam napsal:
Tak jsem koukal na web od mrkvosoftu a tam píšou jen "Train Simulator Update (Version 1.2)", tak nevím kde jste tu 1.4 vzali. Ale to je fuk, tak si hold přepíšu ty engy aby to chodilo.

Označení verze 1.2 je právě hovadina MS, ten upgrade má vnitřní označení 1.4 a z toho se vychází v celé debatě tady. Tím (klik pravým myšitkem a zvolit vlastnosti) jsem měl ma mysli soubor train. exe ve tvém počítači, ne na webu MS! .Jen se dívím, že je ještě někdo (jako ty), kdo na MSTS Bin ještě nepřešel. Já bych si již MSTS bez patche Bin nedovedl představit (možnost plnohodnotné jízdy oběma směry, zvýšená stabilita systému při větším zatížení, a další a další vylepšení ...). Mám takový dojem, že třeba TN 421 Excelsior by se bez Binu asi vůbec nedala jet, a o Zbyňkově megaaktivitě TourBP by si člověk mohl jen nechat zdát.

Mám rozdělanou Zline pro parní provoz, po nainstalování Binu se to celý zhroutilo, soupravy v každé zatáčce končily ve škarpě a celé se to chovalo nekorektně. Navíc pokud jedu tak jezdím s párama a u těch jízda zpět je jak putna.

Na mých www stránkách si můžete stáhnout opravené CD 181 se správnou výškou smetáků. Jde o variaci na původní ruský model, takže moc detailů a ani velké textury 1024x1024 neočekávejte.

Na mých stránkách je ke stažení update ČD 181 a nové modely OKD 181 a ZSSK 183. Takže pokud po nich toužíte, skočte si je tam sosnout.

Miran napsal:
Na mých www stránkách si můžete stáhnout opravené CD 181 se správnou výškou smetáků. Jde o variaci na původní ruský model, takže moc detailů a ani velké textury 1024x1024 neočekávejte.
Vsak je prece udelany kompletne novy model :-)

Na mém webu přibyla žabotlama v polomáčeném provedení a značení ČSD EM 475.1. Takže sosejte a můžete mi i nadávat ... :lol: :lol:

Miran napsal:
Na mém webu přibyla žabotlama v polomáčeném provedení a značení ČSD EM 475.1. Takže sosejte a můžete mi i nadávat ... :lol: :lol:

Mirku, máš tam chybně adresáře (používáš CSD EM4750), což byly tyto jednotky
e59596041ed41ba5a487491f8c100a4a.jpg

Správně bys tam měl mít CSD_EM4751

Jinak, jaký tam máš nastavený brzdič průběžné brzdy? Stejný jako u stávající kabiny nebo ten u cabu s mechanickým rychloměrem, trojcestným kohoutem jako přímočinná a brzdou Knorr?

Jo jo. EM 475.1 = 451 EM 475.2 = 452
Brzdič je tam Dako. Já konkrétně na této pamatuji Škoda N/O, ale jednoho dne nám přijela takto s novým nátěrem ze Šumperka a už měla dakovku. Ale kdy to bylo, to přesně nevím, ale určitě ještě za ČSD. Jinak na této po Šumperku jsem se co nejdéle udržet takové čisté čelo a občas jej při mytí oken celé namydlil. To byly časy.

Zbyněk Šemora napsal:
Jo jo. EM 475.1 = 451 EM 475.2 = 452
Brzdič je tam Dako. Já konkrétně na této pamatuji Škoda N/O, ale jednoho dne nám přijela takto s novým nátěrem ze Šumperka a už měla dakovku. Ale kdy to bylo, to přesně nevím, ale určitě ještě za ČSD. Jinak na této po Šumperku jsem se co nejdéle udržet takové čisté čelo a občas jej při mytí oken celé namydlil. To byly časy.

To mi Zbyňku připomíná, že ještě doma suším kabinu právě s brzdičem Škoda N/O a mechanickým rychloměrem, vycpaným pucvolem....

Teď jsem mluvil s Miranem a je to laděno na DAKOVKY a aktuální cab.

Martens napsal:
Mirku, máš tam chybně adresáře (používáš CSD EM4750), což byly tyto jednotky

Správně bys tam měl mít CSD_EM4751

Jinak, jaký tam máš nastavený brzdič průběžné brzdy? Stejný jako u stávající kabiny nebo ten u cabu s mechanickým rychloměrem, trojcestným kohoutem jako přímočinná a brzdou Knorr?

Na webu v archivu to je již opraveno, díky za upozornění. Pro ty kdo si tento archiv již stáhli, tak oprava spočívá v přejmenování adresáře csd_4750 na csd_4751 a je nutno léž opravit i přiložený consist csd_EM475047+2+EM475048.con, tak že přepíšete adresář umístění modelu v souboru consistu. Vyskytuje se tam celkem 4x u jednotlivých vozidel.

Za chybu se omlouvám. :eek: :eek:

Co se týká cabu, tak je použit stávající cab jako u 451.

Back
Nahoře