Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:Miran: Neinstalujte pokud nepoužíváte MSTS Bin 1.6. Tak co teda mám dělat?
Není defaultní MSTS 1.0, upgrade od mirkvosoftu MSTS 1.1? A pak by to znaceni nesouhlasilo.JOHNZ napsal:MsTS 1.4 je original patch od MS ... teda ked to beha na 1.4. bude to behat aj na akejkolvek predoslej ...![]()
Vrbam napsal:Není defaultní MSTS 1.0, upgrade od mirkvosoftu MSTS 1.1?JOHNZ napsal:MsTS 1.4 je original patch od MS ... teda ked to beha na 1.4. bude to behat aj na akejkolvek predoslej ...![]()
Vrbam napsal:Tak jsem koukal na web od mrkvosoftu a tam píšou jen "Train Simulator Update (Version 1.2)", tak nevím kde jste tu 1.4 vzali. Ale to je fuk, tak si hold přepíšu ty engy aby to chodilo.
Vsak je prece udelany kompletne novy modelMiran napsal:Na mých www stránkách si můžete stáhnout opravené CD 181 se správnou výškou smetáků. Jde o variaci na původní ruský model, takže moc detailů a ani velké textury 1024x1024 neočekávejte.
Miran napsal:Na mém webu přibyla žabotlama v polomáčeném provedení a značení ČSD EM 475.1. Takže sosejte a můžete mi i nadávat ...![]()
![]()

Zbyněk Šemora napsal:Jo jo. EM 475.1 = 451 EM 475.2 = 452
Brzdič je tam Dako. Já konkrétně na této pamatuji Škoda N/O, ale jednoho dne nám přijela takto s novým nátěrem ze Šumperka a už měla dakovku. Ale kdy to bylo, to přesně nevím, ale určitě ještě za ČSD. Jinak na této po Šumperku jsem se co nejdéle udržet takové čisté čelo a občas jej při mytí oken celé namydlil. To byly časy.
Martens napsal:Mirku, máš tam chybně adresáře (používáš CSD EM4750), což byly tyto jednotky
Správně bys tam měl mít CSD_EM4751
Jinak, jaký tam máš nastavený brzdič průběžné brzdy? Stejný jako u stávající kabiny nebo ten u cabu s mechanickým rychloměrem, trojcestným kohoutem jako přímočinná a brzdou Knorr?