Miranův web

Jakou verzi MSTS používáte? (upřesnění podpory uživatelů)

• MSTS 1.4 orig

Hlasů: 1 100.0%
  • MSTS Bin 1.5.3 1 - 1.5.5

Hlasů: 0 0.0%
  • MSTS Bin 1.5.7

• MSTS Bin 1.6

• Hlasovalo členů
    1
  • Anketa bude ukončena: .
Miran napsal:
Martens napsal:
Mirku, máš tam chybně adresáře (používáš CSD EM4750), což byly tyto jednotky

Správně bys tam měl mít CSD_EM4751

Jinak, jaký tam máš nastavený brzdič průběžné brzdy? Stejný jako u stávající kabiny nebo ten u cabu s mechanickým rychloměrem, trojcestným kohoutem jako přímočinná a brzdou Knorr?

Na webu v archivu to je již opraveno, díky za upozornění. Pro ty kdo si tento archiv již stáhli, tak oprava spočívá v přejmenování adresáře csd_4750 na csd_4751 a je nutno léž opravit i přiložený consist csd_EM475047+2+EM475048.con, tak že přepíšete adresář umístění modelu v souboru consistu. Vyskytuje se tam celkem 4x u jednotlivých vozidel.

Za chybu se omlouvám. :eek: :eek:

Trošku upřesním - správně by to podle značení sleziny mělo být csd_EM4571, protože csd_4751 je tuším v konfliktu s nějakou šlechtičnou - teď si nejsem jistý? V aktualizovaném archivu je to už správně.

Naposled editoval moderátor:
Jak jsem to v rychlosti tady psal, došlo k překlepu v mém příspěvku, kde jsem popisoval chybu. Ty adr. jsou ve skutečnosti správně csd_EM475....

Pánové zdravím, stáhnul jsem si Žabotlamu ČSD a u zadní lokomotivy je otevřené jedno křídlo dveří a to předposlední dveře u soupravy vlevo ve směru jízdy. Nevím jestli to je záměr a nebo nějaká chybke. :D Jinak model vypadá super. S pozdravem Dan.

Miran napsal:
Jak jsem to v rychlosti tady psal, došlo k překlepu v mém příspěvku, kde jsem popisoval chybu. Ty adr. jsou ve skutečnosti správně csd_EM475....
Asi to nebude opraveno dobře...
Stáhnul jsem místo avizovaných 7MB pouze něco přes 1MB, archiv není poškozen ( 1 700 616 ) a obsahuje pouze jeden čelňák 47.

Na druhý pokus se stáhnul plný ( 7 481 207 ) archiv se 4mi vozidly.

Polomáčená žabotlama

Dovolím si upozornit,že i značení souborů by mělo být csd_EM4751047,csd_EM4751048.Detail to se dá opravit.To co je větší chybkou v archívu je to,že model CSD_EM475048_z má textury 047....
A u vozů vložených nebylo na bocích uváděno označení řady???

Re: Polomáčená žabotlama

T napsal:
Dovolím si upozornit,že i značení souborů by mělo být csd_EM4751047,csd_EM4751048.Detail to se dá opravit.To co je větší chybkou v archívu je to,že model CSD_EM475048_z má textury 047....
A u vozů vložených nebylo na bocích uváděno označení řady???

Ono toho tam bylo víc, např jsem zjistil že nějací vandalové vyrazili dveře u zadních motoráků tak to muselo jít do dílen na opravu. Již je to kromě názvů souborů opraveno, jak v archivu, tak pro ty co si již archiv stáhli tam je připraven opravný balíček. Bylo to děláno trochu narychlo, tak sosejte a pokud tam budou chyby tak se ozvěte...

Back
Nahoře